שלום, אורח
שם משתמש סיסמה: זכור אותי
  • עמוד:
  • 1

דיון: אחסון ירקות במטבח

אחסון ירקות במטבח 03 דצמ' 2011 21:05 #1

בכל המטבחים היפים שעושים היום לא ראיתי פתרון לאיחסון תפו"א ובצל שצריכים אוורור.
הכוונה היא להימנע מסלסלות במתקן חיצוני.
פתרון אחד שראיתי הוא יחידת מדפים פתוחים צרה שבכל מדף ניצבת סלסלת נצרים וגובה המדף גבוהה בכ-5 ס"מ מגובה הסלסלה.
האם פתרון שכזה ישתלב עם מטבח מודרני מפורמייקה? מה האפשרויות האחרות?

לגבי: אחסון ירקות במטבח 03 דצמ' 2011 22:00 #2

הי יעל,

את מתכוונת למשהו כמו בהדמיה הזו...


1_2011-12-03.jpg


לפי דעתי זה יכול להשתלב ואפילו להוסיף אופי למטבח אם משקיעים ובוחרים סלסילות מעוצבות ומתאימות לסגנון של המטבח.

אני לא מכיר פתרונות יותר טובים.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"סודות תכנון המטבח" – הספר שידריך אתכם כיצד לתכנן מטבח פונקציונלי ונוח!

התקשרו אל התא הקולי שלי והשאירו לי גם שאלה קולית...

08-6259346

התשובות יועלו לעמוד הזה (ותקבלו על כך הודעה במייל).

לגבי: אחסון ירקות במטבח 03 דצמ' 2011 23:25 #3

הי עמרי, יעל,
נושא אחסון תפ"א ובצל במטבח, ובמיוחד במטבח מודרני, באמת בעייתי. במקרה בו יש מזווה גדול (רוחב 85 ס"מ) ובו מגירות נשלפות, האם סביר להכניס את הסלסלות לתוך אחת ממגירות אלו, שכן מדובר בחלל אחד גדול ולא ביחידה סגורה קטנה, או שצפויה קסטרופה מבחינת הריחות?
נורית

לגבי: אחסון ירקות במטבח 04 דצמ' 2011 06:52 #4

הי נורית,

לדעתי ירקות כמו בצל ותפוחי אדמה חייבים אוורור. לא הייתי מסתכן עם העניין הזה ומכניס את הסלסילות למזווה.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"סודות תכנון המטבח" – הספר שידריך אתכם כיצד לתכנן מטבח פונקציונלי ונוח!

התקשרו אל התא הקולי שלי והשאירו לי גם שאלה קולית...

08-6259346

התשובות יועלו לעמוד הזה (ותקבלו על כך הודעה במייל).
אמרו לך תודה: נורית
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת העמוד: 0.33 שניות