שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי
  • דף:
  • 1
  • 2

נושא: שאלה

שאלה 05 יול 2011 21:01 #1

עמרי ערב טוב:)

אתמול הייתי במסעדה איטלקית וראיתי שהם עשו אריחים של ריצפה פרחוניים בלבן ושחור , וגם חיפוי הקיר במטבח זהה למה שבריצפה מאוד התלהבתי שאלתי היא
1 אם אפשר במטבח שלי לעשות חיפוי שניראה כמו שפעם היו מרצפים את הבתים העתיקים בירושלים עם אריחים פרחוניים.
2 אם בכלל יש דבר כזה

3 האם לדעתך זה יתאים או שכדאי לי לרדת מההתלהבות

4 ואם אתה חושב שזה מתאים אז איפה כדאי לי לקנות.

אגב אני מנסה ליצור קשר עם הנגר שהמלצת עדיין לא הצלחתי אנסה שוב מחר.

5 האם זה יפה לעשות שיש בהיר מדי, אני אישית לא מתלהבת אני רוצה קצת חיים במטבח וכשהכל לבן זה ניראה לי קר מיד

6 לגבי שיש מאבן טבעית לאחר ההתיעצות אתך החלתנו אני ובעלי לא לעשות שיש מאבן טבעית ושוב תודה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שאלה 06 יול 2011 06:16 #2

הי פנינה,

חבל שלא צילמת.

1. המטבח שלך הוא לכיוון המודרני (זה מה שאת אמרת), ולכן אני לא בטוח שאריחים פרחוניים יתאימו לסגנון. בטח שלא אריחים 'מיושנים' כמו ריצופים ישנים בבתי בירושלים.

2. בטח שיש אריחים כאלה. יש המון אמנים המייצרים אריחים בעיצוב מיוחד בדיוק כמו שאת רוצה.

3. באזור ירושלים אני מכיר בבית נקופה או בקרית ענבים, לא זוכר בדיוק. אני בטוח שיש עוד הרבה כאלה. גוגל קצר ואת בעניינים.

4. את ממש לא חייבת שיש בהיר. גוונים של אפור יכולים מאוד להתאים לסגנון מודרני
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שאלה 06 יול 2011 06:29 #3

היי עמרי תודה על האינפורמציה
אבל חשוב לי מאוד מה דעתך האם זה יכול להרוס את היופי של המטבח או שזה לא ניראה לך בגלל שאמרתי שזה מטבח מודרני , אני רוצה שתגיד אם זה לטעמך ואם לא מדוע , אתה יודע שדעתך חשובה לי מאוד.
אגב עוד לא ענית לי לגבי איכסון הירקות במטבח הכוונה לבצל ותפוחי אדמה, אני לא אוהבת שהם נמצאים בחוץ בסלסלס או מתקן כזה עומד עם כמה סלסלות יש לך רעיון אשמח לשמוע

אגב למה קראת לאתר שלך לימון

יום טוב פנינה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שאלה 06 יול 2011 14:12 #4

היי פנינה,
חסר לי מידע קודם שנתת.
אם אכן המטבח כולו בסגנון מודרני ונקי,
אפשר בהחלט לטעמי להוסיף משהו שהוא בסגנון אחר לגמרי.
חיפוי מעניין, כמו שתארת, עשוי להוסיף עניין ודווקא להבליט את הקווים הנקיים של שאר המטבח.
אבל, צריך לעשות זאת בזהירות ובטעם טוב, כי הגבול
כאן - בין עיצוב מרהיב שמשלב נכון, לבין קיטש עמוס מידי - הוא דק.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שאלה 14 יול 2011 09:16 #5

מידע חסר
1. המטבח בצבע פנינה מבריק הפינות ישרות עם פס בצבע אלומניום שלא ממש רואים.
2. רוב המטבח הוא מגירות גדולות
3 בצד שמאל של המטבח יש מקרר שתי דלתות בצבע כסף מצד המקרר ארון מזווה מהצד השני תנור מיקרוגל .ועל השיש ארון תריס מוכסף
4 הידיות יהיו אינטגרליות בחרתי בהן כדי שיהי קל לי לנקות ושיהיה קו נקי
5 יש כיור כפול בצבע פנינה
6 אני עדיין מתלבטת לגבי צבע השיש אם לעשות דגם קיסר כמובן 1600 או 4120
גם לגבי חיפוי עוד לא בחרתי
7. רציתי כלפות כפולות כדי לא לגרום לעומס במטבח
8 בהמשך הכיור ימינה תהיה פינה כתומה של 45 מעלות אחר כך יש חלון ומתחת לחלון שיש והמשך ארון, ושוב זוית של 90 מעלות יהיה אי בגודל 190 אורך ורוחב 90 שמצד אחד מגירות ומהצד השני ישיבה לאוכל לא הכל חלק מהאי
9. אני מנסה לראות איך אני שולחת לעומרי שרטוט של המטבח שלא בדיוק שרטוט מושלם הנגר לא עושה הדמיה במחשב. מה לעשות זה חלק מהסיכון שלקחתי אבל כן ראיתי עבודות שלו
יש להתחבר כדי להגיב.

שרטוט מצורף 14 יול 2011 11:39 #6

הי פנינה,

מצרף את השרטוט ששלחת אליי במייל.

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שרטוט מצורף 14 יול 2011 16:33 #7

השרטוט הוא החלק השני ממה ששלחתי לך בפעם הקודמת, זה שרטוט שבעלי הכין להצעות מחיר לשיש.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שרטוט מצורף 15 יול 2011 05:49 #8

פנינה,

לפי דעתי עשויה להיות לך בעיה עם כיריים בפינה. לא עושים את זה כמו בשרטוט אלא פינה קטומה.

המשמעות של זה היא שהמרחק בין הפינה לאי יהיה קטן יותר. את צריכה לבדוק שהוא לא יהיה קטן מדי. שלא יהיה קטן מ-100-105סמ'.

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שרטוט מצורף 15 יול 2011 20:00 #9

היי עמרי למה אתה מתכוון שדגם של שיש 1600 הוא יותר מדי הרח הוא צבע לבן,
2. אני יודעת שהמלצת על זכוכית מעוטרת אבל שיניתי את גודל הקלפות כמו שכתבתי ואז זה צריכה להיות פתיחה אחת של דלת קלפה האם עדיין אתה חושב שמתאים זכוכית מעוטרת ואם לא אז מה אתה מציע.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שרטוט מצורף 16 יול 2011 05:39 #10

כדי לבחון היטב מראה מטבח, צריך להבין גם את החלל שסביבו. המבנה לא מנותק מהסביבה.
במקרה של אי או חצי אי שאין בו פונקציה של כיריים או כיור, ניתן להתרחק יותר, כך שהמטבח יהיה מרווח.
זה תלוי כמובן במה שקורה בחדר מעבר לאי, ואם יש די מקום. אין בעיה גם למרחק של 150 ס"מ, אם המקום מאפשר.
ובנוסף, הכיריים באלכסון, כפי שעומרי ציין - מראה מאד מאד מיושן, לטעמי האישי מאד מקלקל את הקוים של המטבח, בעיקר אם יש רצון במטבח מודרני ומעודכן.
יש פתרונות טובים ויפים יותר.
בעניין הצבעים והחומרים, תבחרי משהו לטעמך, רק שמומלץ להתייחס גם לגוונים בשאר החלל הציבורי, מה רואים מהסלון ואיך זה מסתדר יחד.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
  • דף:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.168 seconds