שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: זוועה בלתי מנוצלת

זוועה בלתי מנוצלת 28 יונ 2011 09:53 #1

  • אורה
  • אורה's Avatar

אנחנו על סף כניסה לבית החדש, עניין של חודש-חודשיים, ובדירונת שאנחנו גרים כעת (כבר 6 שנים) יש לנו מטבחון.

משהו מעניין.

בעלי, משתרך על פני מטר תשעים, הזמין מטבח בגובה 95, רק בגלל שהוא היה בטוח ש90, הסטנדרט, נמוך מדי. מאז הוא שוטף כלים ולא אני...

דבר נוסף, לא היה לנו שמץ של מושג איך מתנהלים בסיפור הזה של מטבחים. הזמנו צורת ר שגרמה לחלק גדול של הארון, וגם של השיש, להיות בלתי מנוצלים בעליל. (ראו בתמונה).

במטבח החדש, אנחנו רוצים להימלט בעיקר מהטעויות כמו אלו שעשינו, ובטח ובטח שיהיה יפה, גדול ושימושי.
עריכה אחרונה: 28 יונ 2011 09:58 מאת אורה.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: זוועה בלתי מנוצלת 28 יונ 2011 10:02 #2

:lol:... גדול!

עכשיו בעלך מבין את משמעות המילה 'סטנדרטי'!

שיהיה לכם בהצלחה עם המטבח החדש.

אם יש לך שאלות בקשר לעיצוב ותכנון המטבח, אל תהססי לשאול אותן כאן בפורום ואשתדל לענות במהירות.
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
עריכה אחרונה: 28 יונ 2011 17:31 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.

שאלה לגבי הפינה 30 יונ 2011 09:11 #3

  • אורה
  • אורה's Avatar
רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות כדי לנצל פינה של מטבח בצורה ר'?

כמו שכתבתי לך קודם. המטבח הקודם שלנו היה בצורה הזו והיתה לנו בעיה של ניצול הפינה.

מה אתה מציע?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שאלה לגבי הפינה 30 יונ 2011 15:11 #4

אורה,

אכן פינה במטבח היא עניין בעייתי. אין לזה עדיין פתרון מושלם. לכל פתרון שקיים יש יתרונות וחסרונות.

אז במה כדאי לך לבחור? בקרוסלה, במדפים קבועים, במגירות או במג'יק קורנר?

לכל אחת מהבחירות יש יתרונות וחסרונות ואין בחירה מושלמת.

הבחירה הנוחה ביותר היא 'פינה מתה'. כלומר פינה שלא משתמשים בה ובצדדים שלה יש מגירות, שהן כאמור הכי נוחות.

הבחירה המנצלת את נפח אחסון הפינה בצורה הטובה ביותר היא מדפים קבועים. אך בחירה זו היא הכי פחות נוחה כי, כמו שכבר הוזכר, צריך להתכופף ולנבור בתוך הארון כדי להוציא משהו.

אפשרויות נוספות הן:

קרוסלה, ואם כבר קרוסלה עדיף לבחור בכזו שהיא למעשה 3/4 מעגל. כך, כאשר מסובבים אותה המדפים כאילו נשלפים ובמובן זה, יש דמיון למגירות.

האפשרות השניה היא כאמור, מג'יק קורנר. גם באפשרות זו אין צורך להתכופף כמו במדפים קבועים. מצד שני זוהי האפשרות היקרה ביותר ושאינה ממצה את נפח האחסון באופן מקסימלי.

דעתי היא שה-'פינה המתה' היא הפתרון המועדף. אומנם ניצול נפח האחסון אינו הטוב ביותר אבל נוחות במטבח היא לפעמים דבר חשוב יותר.

אז את הסיר של הקוסקוס שאת משתמשת בו פעם בחודש לא תאחסני במטבח... אז מה! ;)
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שאלה לגבי הפינה 05 יול 2011 13:36 #5

  • אורה
  • אורה's Avatar
אני בכל זאת מעדיפה לנצל את נפח האחסון עד הסוף. לכן אני מוותרת על הפינה המתה.

נראה לי שבסוף אלך על קרוסלה 3/4.

באמת בדקתי מחירים של מג'יק קורנר וזה סיפור לא זול. ואם אתה אומר שזה גם לא כזה מוצלח אז בשביל מה?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: זוועה בלתי מנוצלת 06 יול 2011 14:34 #6

יש פתרונות לפינה. אפשר לפנות לפתרון הכולל עיצוב של כלל הבית. כמו למשל, אפשר "לגנוב" את הפינה ולעשות נישה בחדר מעבר לקיר, אם יש שם חדר.
ובנוסף, מטבח ממש לא חייב להיות בצורת ר' או ח' - שיוצר פינות לא מנוצלות או מאלץ לרכוש חלקי ארון יקרים מאד כמו מג'יק קורנר.
מטבח מודרני יכול להיות בנוי מ 2 פסי ארונות מקבילים, פס ואי מולו, יש הרבה אופציות טובות.
רצוי לראות את שאר הבית כדי להחליט מה יתאים, מה רואים מהסלון ואיך מתקבל טוב יותר - פרקטית וגם אסתטית. זה נכון גם לגבי בחירת הגוונים והחומרים.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.321 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

×

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

  • שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

×
מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280

×

הירשמו להדרכה לתכנון פנים המטבח המועברת על-ידי מומחה מטעם BLUM ללא תשלום, ותצאו עם מידע בנושאים...

  • 'דינמיק ספייס'- חלוקת המטבח ל-5 אזורים מבית Blum
  • איך לתכנן את המטבח לצרכים האישיים שלכם
  • כיצד לבחור את המגירות הנכונות
  • תכנון פנים הארונות לניצול מקסימלי של שטחי האחסון
  • כיצד לבחור יצרן מוסמך עם תעודת אחריות למוצרי הפרזול והדלתות.

ההדרכה נמשכת כשעה וחצי ומתקיימת באחד ממרכזי המידע של בלורן בליווי כיבוד (טעים!).

בסיום ההדרכה תקבלו שובר יעוץ ללא תשלום באחד ממרכזי המידע בבלורן וקטלוגים עם מידע חשוב ורלוונטי.

בנוסף תקבלו למייל טיפים שלי עם מידע עשיר ומגוון שיסיע לכם בהוזלת עלויות ובתכנון מטבח נוח ופונקציונלי.


ההדרכות מתחילות בשעה 17:30. ביום שישי ההדרכות מתחילות ב-9:30.