שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: משטחי עבודה במטבח..

משטחי עבודה במטבח.. 04 אוק 2012 10:55 #1

קודם כל-האתר עזר לי בעבר והפניתי אליו אנשים נוספים, אז תודה תודה תודה!

בשעה טובה הזמנו מטבח (כפרי, לבן,עץ). הרצפה-לפאטו, בגוון אבן חול. לחיפוי אני בשאיפה לעשות פס של אריח אחד, ומעל הכיריים שטיח של אריחים מצוירים.

שאלות:
1. האם זה קריטי שהחיפוי יהיה בגודל 10X10 כמקובל במטבחים?
ראיתי גדולים יותר- 20X20, סדרת neocim - השטיח האדום הראשון בקובץ המצורף-דגם liberaty- מאותה הסדרה בחרתי לחיפוי וריצוף באמבטיות, ורציתי שהחדרים "ידברו"...
וגם המחיר הוא לפי מטר ולא לפי אריח

2. בצמוד למטבח ימוקם שולחן פינת אוכל שבתמונה השניה, צבע ונגה עם רגלים נירוסטה. האם אפשר בכל זאת לעשות משטח בוצ'ר בלוק על האי או שזה יותר מידי? ואם כן, איזה צבע "יחמם" את המטבח ולא יעמיס?

3. ועל איזה משטח עבודה היית ממליץ למטבח כולו? (אנחנו אופים, מבשלים ולא רק הילדים "אשמים" בבלגן שלנו)...

תודה תודה..
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: משטחי עבודה במטבח.. 04 אוק 2012 11:21 #2

ושאלה אחרונה ששכחתי (סליחה)- בהדמיה יש קלאפה כפולה עם חזית עץ. אמנם רציתי מטבח כפרי "לייט" אבל אני שוקלת עכשיו לעשות קלאפה יותר כפרית (כל מה שלא יגזול מקום כמו עמודי העיטורים באמצע המטבח), ולשים קלאפה כמו בתמונה הראשונה
מצד שני אנחנו מבולגנים למדי וזכוכית תראה הכל..
האם מתאים לשים קלאפה כזאת (כולל העיטור..) אבל עם זכוכית חלבית?

האם יש מקום כלשהו לשלב ארון ל"מוצרי הקפה והסוכר" וכוסות לבוקר על ווים או מדף (תמונה השניה?)
נמאס לרוץ לקפה לצד אחד, הסוכר במגירה, הכוסות בקלאפה..אוף!
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: משטחי עבודה במטבח.. 04 אוק 2012 17:57 #3

היי,
אנסה לעזור.
אני לא מכירה את ה"מקובל" שאת מציינת. יכולה להשתמש בכל גודל אריח שמתאים לעיצוב.
רק לתשומת ליבך:
- יש לבדוק אם האריחים האלה אכן מתאימים לאזורים רטובים. במטבח יש דברים נוספים כידוע מלבד מים. אם אני לא טועה אלו אריחי בטון שסופגים כתמים אם לא מקפידים על מריחת סילר מידי פעם.
- מבחינת מראה החיפוי עדיף בעיני שלא להמשיך עם הפס מתחת לשטיח הצבעוני, אלא להתחיל אותו ישירות מהמשטח.
- אין ממש סיבה ל"דיבור" בין חדר האמבטיה למטבח,
הסיבה היחידה שיכולה להיות לבחירה הזו היא שאת פשוט אוהבת את האריחים האלה...אני הייתי נוטה דווקא להפריד. הפונקציות השונות מאד קצת מתנגשות,
לא הייתי רוצה להרגיש במטבח כאילו אני באמבטיה ובטח לא בשירותים.. מקווה שמבינה את כוונתי.

כן חשוב לקחת בחשבון את התאמת הצבעים האלה למה שקורה בפינת האוכל והסלון.
- אני פחות אוהבת כמה סוגי עץ, אבל אפשרי, עניין של טעם. אפשר לחמם בעזרת אביזרים, ידיות, טקסטיל והכי חשוב, תאורה.
- משטח העבודה הפרקטי הוא אבן קיסר או אבן גרניט טבעית.
- כדאי בהחלט לרכז את ענייני הקפה והתה, כולל כפיות, קומקום. הקלפה יכולה להיות מקום נוח.
- זכוכית חלבית בקלפה די תפתור את בעיית הסדר בתוך הארון. רק שיש בה משהו יותר קריר ומודרני. אולי כדאי לחשוב על זכוכית סבתא.
שוב, זה עניין של טעם. לדעתי האישית כמות החומרים מעמיסה - ארון, משטח, בוצ'ר, חיפויים משני סוגים, כלי חשמל וגם זכוכית, כל אחד מחומר אחר ועוד לא דיברנו על ידיות ושלל החפצים האחרים במטבח. צריך מאד להקפיד על סדר כדי שיראה נעים.
בהצלחה!
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: משטחי עבודה במטבח.. 07 אוק 2012 07:24 #4

תודה רבה.
המדובר לא באריחי בטון אלא קרמיקה-או קרמיקה פורצלן (ככה קוראים לזה?)
רעיון זכוכית הסבתא מוצא חן בעיני מאד.
די נסגרתי על רעיון הבוצ'ר באי, השאלה אם לכוון לבוצ'ר כהה יותר-דובדבן, אגוז אפריקאי או דומה או בהיר יותר (אגוז) ואם משטח הקיסר צריך להתאים בצבע למשל-משטח חום-קפה כהה יותר עם בוצ'ר אגוז אפריקאי
או להפך-
משטח קיסר לבן או חום בהיר בהיר כדי שלא יכביד...

כמה החלטות..
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: משטחי עבודה במטבח.. 08 אוק 2012 07:45 #5

אכן, הרבה החלטות במטבח, המקום הכי מעוצב בבית.
אם האריחים אכן לא סופגים, פורצלן, אז אין בעיה.
האופציות שנראות לי בבחירות הן בוצ'ר מעץ בהיר ואז אפשר משטח כהה למטבח הלבן, אפילו חום שוקולד כמו הוונגה או לחילופין בוצ'ר מעץ כהה לבחירתך ומשטח לבן הרמוני עם גוף הארונות, או בהיר כמו הריצוף.
אבל - קחי את האופציות כאן בערבון מוגבל. צבעים וחומרים רצוי לבחור בשטח, לראות את כולם ביחד, להתייחס לאור הטבעי באזור, למיקומים ובכלל לאיזונים בחלל. וירטואלית מנסים לדמיין את האזור, כל אחד ותמונה אחרת בראשו..בהצלחה!
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.145 seconds