שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: עזרה בעיצוב מטבח קטן

עזרה בעיצוב מטבח קטן 14 פבר 2017 16:09 #1

שלום ליועצים/יועצות יקרים.
אשמח לעזרתכם בעיצוב מטבח בדירת חדשה . לצערי הלכתי קצת לאיבוד.
אני מצרף הדמיה של המטבח שתוכנן. (סידור מטבח) וקובץ מידות של המטבח. המטבח פתוח לסלון.

האם מטבח מסוג זה יכול לעבוד? אני מודע לכך שלרוב ממקמים את קיר הגבוהים בקיר הכניסה, אך חשבתי כי אולי קיר גבוהים על הקיר הרחב יותר ינוצל טוב יותר , ואולי גם יהיה בעל מראה טוב יותר בתקווה.
מבחינת מידות אני בעיקר נלחץ מהמרחק בין הכיריים שעל הדלפק "אי" לבין המקרר מאחוריהם , כמטר מרחק עם מקרר בעומק 70. זה בתנאי ואכן אוכל "לגלוש" עם האי על גבי העמוד המפריד בין חלון המטבח לויטרינה. יכול להיות שיפריע לפרופיל חלון המרפסת ולא אוכל לנצל את עמוד זה. ואז אולי כדאי לשקול הצרה של הדלפק? מתוכנן דלפק 70 עם תוספת של 45 סנטימטר עץ אלון על גביו. 10 סנטימטר חופפים.

האם כדאי להקטין את המזווה ולוותר על עוד "שורת אחסון" בקיר הגבוה ולעשות מעין 'ר' בארונות נמוכים שיהיה פחות עמוס ?
במרכז משטח העבודה יהיה הכיור ומצדו מדיח הכלים. כך שיהיה שטח עבודה משני צידי הכיור. (לא רואים זאת בהדמיה).

בקיצור הרבה שאלות , והרבה תהיות. אשמח לכל עזרה בנושא.
אני נהנה מאוד לקרוא את עצותיכם ואשמח אם אוכל להיעזר בניסיונכם.
תודה רבה.
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.140 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280