שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: שאלה לגבי מידות וסוג משטח העבודה

שאלה לגבי מידות וסוג משטח העבודה 07 ספט 2019 14:50 #1

שלום לכולם,

אנחנו כרגע בעיצומו של תכנון מטבח ובחירת משטח עבודה.

אשמח לדעת האם למישהו יש נסיון עם המשטחים החדשים של אבן קיסר מסוג פורצלן?
אנחנו חושבים ללכת על הדגם Colour Nº 510 Thor
הבנתי שבמשטחי הפורצלן האחריות היא לתקופה של 10 שנים לעומת המשטחים האחרים של אבן קיסר בהם האחריות היא לכל החיים.. האם יש צורך לדאוג?

בנוסף..
המטבח בנוי בצורה של שני פסים, כאשר אחד מוצמד לקיר והשני משמש מאין חצי אי.

אני מנסה להבין איך מתבצע החישוב של מידות משטח והחיפוי לקיר.
מידות אותם אני אמור לכסות בשיש הם:

חיפוי הקיר:
גובה: 56 ס"מ
אורך: 259 ס"מ

משטח העבודה הצמוד לקיר:
אורך: 259 ס"מ
עומק: 60 ס"מ (עומק סטנדרטי)

אי:
רוחב: 90 ס"מ
אורך: 394 ס"מ
בנוסף אנחנו מעוניינים לרדת עם השיש בסוף האי (רגל)

הבנתי שאת האי יש צורך לחשב פעמיים מאחר והוא ברוחב גדול יותר מ 70 ס"מ.

השאלה היא.. האם עם העודף של השיש שנותר אפשר לחפות את הקיר ואת הצד השני?

תודה לכולם
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

שאלה לגבי מידות וסוג משטח העבודה 08 ספט 2019 07:03 #2

  • שימעת
  • שימעת's Avatar
  • Offline
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
הי מתן
אין לי נסיון ספציפי עם החומר, הוא חדש יחסית בשוק
בחברה הבטיחו לי שהוא חזק יותר מהמתחרים
מה שכן, מדובר בחברה רצינית, שיש מה שנקרא אבא ואמא, אני יודעת שכדי להבטיח את איכות המוצר הם מייבאים רק דגמים מט (דגמים מבריקים סופגים יותר כתמים ושריטות),
וגם זו חברה שהשירות שלה טוב מאוד.
האחריות הממוצעת בשוק לגבי פורצלן היא 5-7 שנים כך ש10 שנים זה יפה.
כמובן כדאי לבדוק מה האחריות מכסה ולא מכסה.

לגבי תמחור
כל ספק מתמחר קצת אחרת ולפי השיקולים שלו
אבל בעיקרון מתמחרים לפי מטר אורך, עד עומק 65-70 ס'מ
מכיוון שגודל הלוחות קצת יותר גדול מהסטנדרט, בהחלט ייתכן שניתן יהיה לחפות את הקיר בשארית מהאי אבל זה לא ממש משנה כי ממילא יש לכם פעמיים 259 כך שאין בכך צורך, עבור הפס הזה ייעשה שימוש בפלטה אחת למשטח ולחיפוי.
עבור האי קחו בחשבון שאורך הפלטה 3.2 כך שיהיה חיבור היכנשהו,
ומכיוון שרוחב הפלטה 1.6 לא ניתן יהיה לעשות שימוש בשארית (90+90=180).
אמנם ניתן לעשות שימוש בשארית מהפס הראשון, אבל עדיין אין מספיק חומר עבור ה"רגל".
משמע 2 פלטות עבור האי.
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.

שאלה לגבי מידות וסוג משטח העבודה 08 ספט 2019 07:10 #3

  • שימעת
  • שימעת's Avatar
  • Offline
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
אגב אני חושבת שאבן קיסר נותנים 12 שנות אחריות ולא 10,
ובדגם כמו שאתם בחרתם חשובה ההמשכיות של הדוגמה, ולכן לא הייתי מחפשת איך להשתמש בשאריות וטלאים,אלא מקפידה על המשכיות הדוגמה.
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.

שאלה לגבי מידות וסוג משטח העבודה 11 ספט 2019 22:32 #4

הי
הם מחשבים את האי פעמיים
ולגבי רגל יורדת שם הם מחשבים את הצד הפנימי של הרגל גם כי הוא עובר ליטושלגבי גובה הם מחשבים עד 65
לפחות זה מה שהיה אצלי
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

שאלה לגבי מידות וסוג משטח העבודה 12 ספט 2019 08:52 #5

בוקר טוב..
קודם כל תודה רבה על התגובות :)

בימים האחרונים בחיפושנו אחר השיש שמענו מספר דעות לגבי העובי שלו.
הבנו כי השיש מגיע בעובי של 12 מ"מ, ויש שאומרים שהוא דק מאוד וזה עלול לגרום לכך שיהיה עדין ושביר.

בנוסף אנחנו בודקים גם במקביל על שיש דקטון KELYA שהם דומים אחד לשני, הבנו שאת הדקטון יש אפשרות לקבל מספר עוביים, שהמעניינים בהם הם 12 מ"מ או 20 מ"מ.

האם שיש 12 מ"מ מספק לדעתכם (אנחנו אוהבים את המראה הדק)?
האם באמת יש את הסכנות של השבירות הקלילה כמו שמספרים לנו?

תודה רבה
יש להתחבר כדי להגיב.

שאלה לגבי מידות וסוג משטח העבודה 20 ספט 2019 16:15 #6

  • שימעת
  • שימעת's Avatar
  • Offline
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
העולם הולך לכיוון משטחים דקים יותר מבחינת מראה זה עניין של טעם
כחומר, בלי קשר לעובי, פורצלן הוא שביר יותר מהחלופות האחרות (קוורץ, קוריאן), גם בהן יש סיכון לשבירה אבל החיסרון העיקרי של פורצלן הוא שבמקרה של שבר לא ניתן לתקן.
לא מדובר על עדינות של ממש, אבל בהחלט יש מקרים של שברים אם נופל כלי כבד על המשטח.
בעיני פשוט צריך להיזהר. אני באופן אישי העדפתי משטח שקל לנקות ואפשר לשים עליו כלים חמים, מאשר נושא השברים (כאמור, זה עניין יחסי לא מוחלט).
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.279 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

×

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

  • שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

×
מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280

×

הירשמו להדרכה לתכנון פנים המטבח המועברת על-ידי מומחה מטעם BLUM ללא תשלום, ותצאו עם מידע בנושאים...

  • 'דינמיק ספייס'- חלוקת המטבח ל-5 אזורים מבית Blum
  • איך לתכנן את המטבח לצרכים האישיים שלכם
  • כיצד לבחור את המגירות הנכונות
  • תכנון פנים הארונות לניצול מקסימלי של שטחי האחסון
  • כיצד לבחור יצרן מוסמך עם תעודת אחריות למוצרי הפרזול והדלתות.

ההדרכה נמשכת כשעה וחצי ומתקיימת באחד ממרכזי המידע של בלורן בליווי כיבוד (טעים!).

בסיום ההדרכה תקבלו שובר יעוץ ללא תשלום באחד ממרכזי המידע בבלורן וקטלוגים עם מידע חשוב ורלוונטי.

בנוסף תקבלו למייל טיפים שלי עם מידע עשיר ומגוון שיסיע לכם בהוזלת עלויות ובתכנון מטבח נוח ופונקציונלי.


ההדרכות מתחילות בשעה 17:30. ביום שישי ההדרכות מתחילות ב-9:30.