שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: חיפוי נישה במטבח

חיפוי נישה במטבח 20 יול 2023 07:39 #1

דחוף!! לפני הורדה לביצוע!!! יש לי נישה פינתית במטבח לתמי וכו' באורך 145 עם קלפה מעליה
הקלפה בעומק 40 ס'מ בגובה 38 ס'מ רוחב השיש בקטע זה הוא 70 ס'מ (בגלל המקרר) מעל לקלפה זו יש ארונות עד לתקרה בצבע לבן, כל המטבח הוא לבן ואת הקלפה הזו אנו רוצים עם ציפוי פורמאיקה בגוון עץ אלון בהיר וכן למסגר את כל הנישה כולל קטע הקיר מתחת לקלפה. ההתלבטות שלנו האם כדאי לעלות עם חיפוי שיש מתחת לקלפה שיתחבר לחלק השני של המטבח שצורתו ר שגם הוא לבן עם שיש כחיפוי בגוון לבן (גרניט פורצלן 501) או שכל הנישה שתהיה אחידה עם ציפוי בגוון אלון בהיר. השיש בכל המטבח הוא 501 .תודה על העזרה
יש להתחבר כדי להגיב.

חיפוי נישה במטבח 21 יול 2023 09:44 #2

היי, אין לי שום דרך לשפוט את מראה הנישה. לא יודעת מה קורה מסביב, מה הפרופורציות של שאר החומרים בחלל.
בחירת גוונים וחומרים נכונה ומדוייקת דורשת מידע מלא וגם התייחסות למבנה המטבח, מה רוא
ים מהכניסה, מהסלון, פינת האוכל, כל החלל יחד.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

חיפוי נישה במטבח 21 יול 2023 16:56 #3

תודה לך על ההתייחסות לשאלתי. מצ'ב תוכנית של המטבח שיהיה בצורת ריש את אזור הגבוהים לא רואים מהסלון אלא את קיר הנמוכים המטבח בצבע לבן פורמאיקה נאנו
ציפוי העץ של הנישה הוא אלון בהיר. אשמח לדעתך, כי אנו ממש לפני הורדה לביצוע.
תודה
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

חיפוי נישה במטבח 22 יול 2023 08:41 #4

הנישה בעץ ניראית לי מוצלחת, מוסיפה עניין למטבח
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

חיפוי נישה במטבח 23 יול 2023 06:16 #5

תודה לך, עזרת לי להחליט.
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.136 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים