שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי
  • דף:
  • 1
  • 2

נושא: מטבח קטן

מטבח קטן 14 יונ 2012 21:24 #1

היי עמרי, מקווה שתוכל לעזור ((:
יש להתחבר כדי להגיב.

מטבח קטן - המשך... 15 יונ 2012 08:11 #2

היי עמרי, מה שלומך??
נוספו לי שאלות, ברשותך: ב"שירטוט" ששלחתי לך, לגבי הקיר - 2.15 - ניתן לעשות בו חציבה בעומק של 20 ס"מ במקסימום ! ! האם כדאי?? כי מצד אחד זה לא תורם בהרבה (כך נאמר לי), אך מכיוון שמבחינתי כל ס"מ קריטי, אני רואה בזה כתועלת. כי אם אני ישים שם את המקרר, במקום לתפוס מקום של 75 ס"מ, ויגרום לחסימה גדולה במטבח, הוא יתפוס 55 ס"מ, עדיין יחסום... אבל פחות. האם החשיבה שלי נכונה? או להקשיב לבעלי מקצוע??... במידה ודעתך כדעת בעלי המקצוע, היכן עליי לשים את המקרר?? הוא גדול (ושוב, הכל יחסי, הוא גדול כי המטבח שלי ק-ט-ן) אנא, תשתדל לתת לי מענה בהקדם. תודה רבה. יפעת ((:
יש להתחבר כדי להגיב.

מחליטון 15 יונ 2012 12:15 #3

איך מגיעים למחליטון??
ניסיתי כמה פעמים, אך ללא הצלחה
אשמח לעזרה ((:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח קטן - המשך... 15 יונ 2012 15:19 #4

הי יפעת,

חסרים פרטים במידות הקירות כדי לומר משהו משמעותי.

מה גודל החלון בצד שמאל של המטבח? האם הוא על כל הקיר או רק חלק ממנו?

מה גודל הקיר התחתון (זה שמשמאל לחלון)?

עקרונית אין בעיה לשים מכונת כביסה ומייבש במטבח. אבל הם צריכים להיות בארון גבוה כדי לא לבזבז שטח של ארונות תחתונים. ולך יש גם סל כביסה וכדומה.

מהסתכלות ראשונית לדעתי לא כדאי לשבור את הקיר הזה רק כדי להרוויח את החלון. יש לך הרבה דברים שאת רוצה לעשות עם החלל הקטן של הכביסה. אבל אם מכונת הכביסה, המייבש וכל שאר הציוד יוכלו להיכנס בארונות תחתונים אז יכול להיות שיש על מה לדבר ולבדוק אפשרות למכונת כביסה ומייבש במטבח.

לגבי המקרר, אני מבין שאת רוצה אותו בצד שמאל של המטבח. נכון?

אז הגישה שלך של לעשות נישה ממש נכונה. גם אם מדובר בנישה של 10סמ'. זה מאוד משמעותי! זה יכול להפוך את המטבח ליותר מאוורר ונעים ופחות חסום.

ובקיצור...

אני בעד ושהשיפוצניק לא יתעצל... ;)

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח קטן - המשך... 15 יונ 2012 15:23 #5

אני מצרף קישור למחליטון.

דרך אגב, איפה קראת על זה. היה פעם קישור בפורום אבל הורדתי אותו. אז איפה ראית את זה?

חוצמזה, את יכולה לעשות ללחוץ על 'תגובה' או 'תגובה מהירה' לדיון במקום להתחיל דיון חדש אם מדובר באותו נושא :).

עמרי

File Attachment:

שם קובץ: kitchen_guide_chooser_2012-06-15.xls
גודל קובץ:138 KB

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח קטן - המשך... 16 יונ 2012 09:33 #6

היי עמרי,
תודה רבה על המענה המהיר.
לפי התשובות שלך, הבנתי שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אבל זה לא משנה, כי השתמשתי במחליטון שיצרת (שאגב, קראתי עליו באחת השאלות שהיו בפורום - עמוד 3 - ארון פינתי)ואתה ג-א-ו-ן ! ! כמה סדר עשית לי בראש.
אומנם הוספת לי עוד קצת שיעורי בית, אבל אין לי שום ספק כשאני יעשה את המטבח שלי, בע"ה, אני יהיה מרוצה ! נכון, הוא קטן, זאת המציאות. אבל היום יש לי את הידע, עד כמה שאפשר (בזכותך!!) לעשות אותו גם פרקטי וגם יפה (ושוב, עד כמה שאפשר...)
תודה על הכללללללללללללללל
עוד תשמע ממני... חחחחחח...
יום מקסים ((:
ושוב, תודה הרבה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח קטן - המשך... 16 יונ 2012 09:52 #7

היי, שוב אני (כן, כבר...)
רציתי לברר, במקרה ש: מקיר אחד לקיר שמולו, יש רווח של 2.45 ס"מ, ואני שמה את המקרר (עם ה"פנים" - לפתיחה אל הקיר שממול) מהו הרווח המינימלי שראוי להיות? אני שואלת, מכיוון שאני רוצה לנצל (עד כמה שאפשר) את הקיר שממול, ומבלי לגרום להעמסת יתר
תודה

יפעת
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח קטן - המשך... 17 יונ 2012 08:19 #8

הי יפעת,

תודה :)!

עומק מקרר כולל ידית הוא כ-85סמ'. זה אומר שמקיר של 2.45מ' יישארו לך 1.6מ'.

אם תשימי ארון מטבח רגיל בעומק 60סמ' יישאר לך 1מ'. זה מעט גבולי ועדיף להשאיר 1.1-1.2מ' על מנת שהמעבר למטבח יהיה נוח.

את יכולה למקם ארון פחות עמוק. כלומר ארון בעומק 45-50סמ'. אומנם זה פחות נפח אחסון אבל המעבר כבר יהיה הרבה יותר נוח.

עמרי

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח קטן - המשך... 17 יונ 2012 09:48 #9

היי יפעת,
רק להוסיף לך עוד נקודה למחשבה.
הריבוע המוגדר של המטבח שצירפת לא צריך להיות מחייב. במטבח פתוח ניתן לגלוש לחלק הציבורי באופן מאד מוצלח וכך להגדיל את שטח האחסון, ישיבה ועוד.
מצרפת תמונה של מטבח שמתחבר לארון סלון ובהמשך לסיפריה. כדי לתכנן נכון את המטבח שלך, להוציא מהמגבלות את המקסימום, צריך לראות את כל תכנית הדירה, חבל להצטופף במקום הפעיל ביותר בבית.
חוץ מזה קשה לשפוט בעניין הקיר ללא תכנית עם מידות.
בהצלחה!
קבצים מצורפים:
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח קטן - המשך... 17 יונ 2012 10:17 #10

כן, צודקת, קשה לשפוט. מיקום הקירות אצלי שונה.
מכר הכין לי הרגע מצב תמונה (ישששש, פגשתי לא מעט אנשים טובים באמצע הדרך, למזלי)
אני לא מאוד מרוצה... אבל זאת הברירה שלי, לא?!
ניסינו כמה דרכים... כלום לא ממש... לשביעות רצוני (המיקום של המקרר, של הפינת אוכל, משטח העבודה... סיפור בפני עצמו)
המטבח פיצי ! ולי המטבח חשוב ;)
אז בצורה הזאת זה הכי פרקטי, לא?!?!
יש להתחבר כדי להגיב.
  • דף:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.256 seconds