שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: מטבח

לגבי: מטבח 09 אוג 2011 13:22 #11

היי עומרי.... תודה רבה אתה עוזר לי מאוד.
.1 כל הקיר של הגבוהים יהיה לאחר עצותך בפורמיקה לבנה מבריקה עם קנט אלומיניום מינימלי והקלפות מעל בזכוכית אטומה. המקרר יהיה מקרר של אמנה דלת זכוכית השאלה אם לעשות הכל לבן כולל הקלפות ומקרר זכוכית לבנה או קלפות כסופות זכוכית אטומה ומקרר כסוף?
לגבי הכיריים והתנור אני לוקחת בשחור. המדיח כלים בחרתי אינטגרלי שלם כך שלא יהיו כפתורים, האם יש איתן בעיות?

והקורילק זהו חומר שהוא יחסית חדש אבל אבל נראה כמו שלייפלייק מהמם פשוט ואומרים שהוא איכותי הרבה יותר , אבל בגלל שהוא חדש אז לא יודעים את העמידות שלו לאורך שנים.... אז אשאר עם הפורמיקה. השיש ראיתי היום אני לא זוכרת את מספרו אבל הוא אפור לא מבריק לא ממש כהה עם עיגולים אפורים.. ממש יפה. שוב sorry אני אמשיך להטריד אותך עד שאחתום על הביצוע בשבוע הבא. תודה.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 09 אוג 2011 18:11 #12

הי שני,

השילוב של הזכוכית בקיר הארונות מגוון אותו, ולכן לדעתי יהיה יותר יפה ללכת על שאר הדברים לבנים. זה יראה יותר אלגנטי...

כיריים ותנור בשחור בהחלט יכולים להשתלב טוב עם הלבן. בחירה יפה!

לא ידוע לי על בעיות עם מדיחי כלים אינטגרליים. את יכולה להיות רגועה בעניין הזה.

תרגישי חופשי להמשיך לשאול שאלות ולהתייעץ :)
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 18 אוג 2011 07:53 #13

היי עומרי , הייתי שוב אצל מעצבת המטבחים סוג הפורמיקה הוא לבן מבריק 0010 של ארפא , האם זה איכותי ? האם זה יראה מבריק? בחרתי עם קנט אלומיניום מינימלי , בהתחלה היא הציעה לי קנט mdf שקוף , מה עדיף ? אני אוהבת את המראה הנקי ... ועוד משהו לגבי הידיות היא המליצה לי על ניקל מוברש לא אינטגרלי , והקלפות למעלה בזכוכית לקובל אפורה 11 כסוף ? מה אתה אומר ?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 18 אוג 2011 09:25 #14

ועוד משהו .. ראיתי אצל חברה מטבח פורמיקה לבנה מסוג לבידי לביא אנטי סקרץ3091 f נראה מהמם , האם הארפא נראת אותו הדבר ... ? מה נחשב ליותר איכותי? מה נראה יותר טוב?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 18 אוג 2011 10:33 #15

הי שני,

פורמייקה של ארפא נחשבת לאיכותית וטובה. לגבי רמת הברק. אני לא מכיר ספציפית את הדגם שציינת ולכן קשה לי לקבוע עד כמה מבריק זה יראה על משטח גדול. התרשמות מפיסה קטנה של פורמייקה יכולה לפעמים להטעות. נסי למצוא מטבח שלם או לפחות ארון מטבח שלם עם פורמייקה כזו.

לגבי הקנט. לדעתי הקנט השקוף יוצר מראה יותר חלק ואחיד לעומת אלומניום. אז אם את רוצה מראה כמה שיותר נקי, הייתי הולך על השקוף.

לדבי הידיות. ידיות אינטגרליות יתנו לך מראה נקי יותר מאשר ידיות ניקל.

אם את אוהבת זכוכית כסופה. אז בהחלט אפשרי מבחינה עיצובית לעשות בקלפות זכוכית כזו. המראה הנקי של המטבח עדיין יישמר.

אני לא מכיר את הפורמייקה השניה שציינת, מצד שני אני לא מכיר גם פורמייקות לא איכותיות, רק עבודה לא איכותית של נגרים...

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 18 אוג 2011 11:59 #16

תודה על התגובה המהירה , לגבי הקנט הבנתי שדלת עם קנט אלומניום חזקה יותר בגלל זה חשבתי ללכת על זה והיא גם יקרה יותר ? למרות שמעצבת המטבחים אמרה שהקנט PVC השקוף איכותי מאוד , אז למה ההבדל במחיר? ושאלה אחרונה ידיות אינטגרליות יכולות ללכת טוב עם קנט שקוף?
מה לגבי הארון שמתחת לכיור ? מה כדאי לעשות שם? היא אמרה שיא תעשה לי דלת לט??? שהכל יהיה אחיד מבחינת הידיות.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 19 אוג 2011 11:00 #17

הי שני,

ככל הידוע לי אין שום יתרון לקנט אלומיניום. יכול להיות שמצמידים אותו לדלת על ידי חריץ (ולכן המחיר גבוה יותר, כי הוא דורש יותר עבודה) ואז הסיכוי שהוא יפרד מהדלת קטן יותר. בכל מקרה... אין לזה שום קשר לחוזק של הדלת.

בקיצור, חוזק קנט הוא לא שיקול. סתם דוגמא - ראיתי המון מטבחי פורמייקה פשוטים עם קנטים פשוטים שהחזיקו שנים על גבי שנים.

לדעתי ידיות אינטגרליות בהחלט יכולות ללכת עם קנט שקוף.

לגבי הארון מתחת לכיור. מה זה 'דלת לט'?? את מתכוונת לידיות דמי? כלומר ידיות רק בשביל היופי ולא לצורך פונקציונלי?? אם כן לדעתי זה מיותר.

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 07 ספט 2011 08:52 #18

היי עומר .... מה שלומך?
טוב החלטנו בסופו של דבר ללכת על קורילק לבן מבריק עם ידיות מוברשות מינימליות בצורת קו ישר מאוד דומה לאינטגרלי. ובקיר הגבוהים הקלפות יהיו בזכוכית לבנה קליר לבן.
מאוד התלבטתי אם לשלב צבע אבל החלטתי בגלל שהמטבח לא גדול להשאר עם לבן בכל המטבח.
לגבי הקלפה מעל הכיריים הורדתי . והמקרר אני רוצה שיהיה גם מזכוכית לבנה חשבתי על האמנה ? יש עוד מקררים שאתה מכיר שיש להם דלתות מזכוכית שיכולות להשתלב?
חוץ מזה אני צריכה עצות מה לעשות בחיפוי הקיר, גם זכוכית? אולי זכוכית מודפסת? ומה לגבי השיש ראיתי את הקולקציה החדשה של קיסר יש שיש לבן עם עיגולים כאלו מזכיר את הקונצ'טו מכיר?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 07 ספט 2011 18:25 #19

הי שני,

יופי של בחירה! איזה כיף!! על תשכחי להעלות תמונות לפורום כשהמטבח יהיה מוכן :)

לגבי חיפוי הקיר. זכוכית יכולה מאוד להתאים לסגנון המודרני. אני באופן אישי מאוד אוהב חיפוי קיר מזכוכית ולפי התאור שלך זה בהחלט יכול להתאים למטבח.

הערה כללית לגבי חיפוי קיר מזכוכית ובחירה של משטח עבודה. מאחר שמדובר במשטחים גדולים הייתי מאוד נזהר בבחירה של משטח (חיפוי קיר או משטח עבודה) עם טקסטורה.

בגלל ששאר המטבח הוא לבן נקי, כל בחירה של טקסטורה תהיה מאוד בולטת. אני לא אומר לא לעשות את זה, אלא לא לבחור משהו דומיננטי מדי. ובכל מקרה, אני לא ממליץ לבחור גם חיפוי קיר עם טקסטורה וגם משטח עבודה עם טקסטורה. זה פשוט יהיה יותר מדי.

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח 07 ספט 2011 20:13 #20

:) היי .... תודה על כח תשומת הלב והעזרה הרבה.

אתה צודק בקשר לחיפוי ולמשטח אם אקח את השיש המיוחד של קיסר שהוא לא חלק אלך על חיפוי נקי ולהפך.
.1 כדאי לעלות קצת עם השיש?
.2 3 הקלפות בקיר של הגבוהים יהיו מזכוכית לבנה של קליר, זו לא טעות להשאר עם אותו צבע אבל להחליף חומר? כל צבע אחר נראה לי שובר מדיי וגם ככה באמצע יש מקרר ותנור ( כמובן שהתנור והכיריים יהיו בשחור פחם)
.3 מה לגבי המקרר ?זכוכית לבנה של אמנה או שיש לך עוד הצעה?
.4 ומעל הכיריים ויתרתי על הקלפה , לעשות שם משהו? יש חלון גדול ליד כך שהקולט יהיה ליופי , מה אתה מציע?
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.167 seconds