שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: מטבח חדש

לגבי: מטבח חדש 12 ינו 2012 17:11 #11

הי מירב,

כן, התכוונתי שהאי (בעצם חצי אי) יהיה המשך של הקיר הימני. הוא יהיה המשך של ארונות תחתונים ומשטח עבודה שיהיו צמודים לקיר הימני. חצי אי כזה לא יוכל להכיל 4 כסאות בר אלא רק 2-3 כדי שהוא לא יהיה ארוך מדי. אפשר גם לבדוק הוספה של כסא בר אחד נוסף הניצב לחצי האי.שוב זו אופציה שצריך לשרטט באופן מדויק כדי לבדוק אותה.

הייתי שמח לשרטט לך סקציה מהירה של מה שאני מתכוון אך כרגע לצערי אין לי זמן לכך.

ולגבי מה שאת כתבת. נסי באמת להעלות שרטוט של ההצעה שלך (עם שם קובץ באנגלית). בכל מקרה, 70סמ' למעבר זה קצת מעט מדי אבל אולי זו פשרה שאפשר לעשות. אני צריך לראות את התכנית הכוללת כדי לומר משהו יותר וודאי.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 17 ינו 2012 10:08 #12

היי עמרי, לקחתי את הזמן לחשוב ולשרטט
אני מעלה 4 אפשרויות ומקווה שמאחת מהן אוכל להמשיך.
אז ככה
1.אני נשארת עם תכנית המקורית עם מידות מקוריות,
שזה אומר צד שמאל כל הגבוהים, מקרר 100 עומק סטנדרט.
השינוי הוא שהאי ימוקם לאורך הגבוהים והכיריים עליו.

2. מקרר שנכנס בנישה( גונבת מעט עומק מהחדר שלי וכך יהיה בקו המטבח ויעלה לי פחות כסף כמובן.
גולשת לכוון פינת האוכל כ 40 ס"מ, משאיר לי כ150 פינת אוכל. ממשיכה עם גבוהה אחד נוסף, בילט אין או מזווה. ושיש יש לי בשפע פלוס קלאפה ואי קטן לישיבה.
הבעיה היחידה עם התכנית הזו היא פינת האוכל אם אוכל לשלב שם משהו.
בעצם ברוב התכניות זו אחת הבעיות העיקריות.

3.אין גבוהים משמאל, שיש ודלפק ישיבה. את המקרר העברתי לקיר הימני, רוחב 120 עומק 60 ולצידו על השיש ארונית למזווה.
קיצרתי את הקיר של פינת האוכל למעבר למסדרון ומיקמתי פינת אוכל רוחב 90 בקיר ממול. יש מרחק 130 בינה לדלפק.
הגדלתי את המרחק בין הכיור לדלפק (190) כדי שיהיה מעבר רחב יותר לכניסה למטבח בגלל מיקום המקרר.

החשש שלי שהמראה צפוף.

4. נשארת בסגנון של תכנית 3 אך המקרר בקיר הימני גם רוחב 120, ואז בעצם פינת האוכל יכולה להשאר באיזור נראה לי. המינוס שאין לי מזווה ולא בילט אין.
אך אוליי ני יכולה לבנות מזווה בילט אין בקיר משמאל לדלת, זהו קיר של מחסן צמוד לדירה.

מקווה שהסברתי הכל נכון,
ובהחלט מקווה למצוא את הפתרון הנכון ביותר.

תודה
מירב
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 17 ינו 2012 19:43 #13

הי מירב,

כל הכבוד על ההשקעה בשרטוטים שהעלית! נראה לי שהקדשת לא מעט עבודה ומחשבה וזה בסוף ישתלם לך :)

אז ככה...

אתחיל מכך שהאוריינטציה הטובה ביותר עבור האי היא כזו שהישיבה תהיה לכיוון החלון (באופציות 1 ו-2). גם בגלל הנוף (אם יש) אבל בעיקר כי כך משטח העבודה של האי יהיה יותר זמין. כמו שמשורטט באופציות 1 ו-2 האי ניצב למשטח העבודה המרכזי ורק הפרופיל הצר שלו זמין יותר לעבודות המטבח.

50סמ' מרווח בין האי לבין הפינה זה מעט מדי. לא הייתי הולך על משהו כזה בכל מקרה. 70סמ זה גם מעט אך כבר מתקרב למעבר נוח שצריך להיות 80-90סמ'.

האופציה בה המקרר בולט מהקיר הצמוד של הסלון חסר נפח אחסון לדעתי וגם פנית האוכל דחוקה במיקום לא ריאלי בעליל (מתנצל על הישירות...).

האופציה הרביעית מאווררת פתוחה ונעימה אך הבעיה העיקרית היא נפח אחסון מצומצם למדי.

והשורה התחתונה...

מבין כל האופציות הייתי הולך על אופציה מספר 2. המרחק בין הכיריים לכיור הוא טוב (המינימום המומלץ הוא 90סמ'), יש ארונות גבוהים ונפח אחסון מכובד. יש אי עם דלפק ישיבה והמרחק בין האי לבין משטחי העבודה הוא טוב (כ-110סמ). יש משטחי הנחה טובים לכיריים, לכיור, למקרר ולתנור. והמטבח לא פולש לסלון ולפינת האוכל.

מה שמזכיר לי... איזה גודל של פינת אוכל חשבת לקנות. לדעתי כדאי ללכת על משהו קטן יחסית כי בכל זאת אין שם יותר מדי מקום וכל האזור הזה עלול להיות עמוס מדי. מה התכנון שלך לגבי השימוש בפינת האוכל? כל כמה זמן? באיזה תפוסה??

עמרי

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 18 ינו 2012 07:31 #14

היי עמרי

תודה על התגובה
אז ככה, כרגע אני בלבטים בין אופציה 2 שהמלצת, לבין אופציה 4,שנראה לי שגם אהבת אבל יש בעיית אחסון.

לגבי פינת אוכל, בהתחלה היה לי חלום של פינת אוכל עגולה, לאט לאט החלום ניגוז, מאחר ויהיה לי איזשהו דלפק ישיבה, אז נראה לי שישיבה בפינת אוכל תהיה בסופי שבוע. לא אכפת לי לקנות שולחן קטן,שאפשר להגדילו,מקסימום יהיו הגדלות במחסן.

אבל כן רציתי שתהיה לפינה מקום מכובד,אפילו בקטנה.
כרגע אני מתבייתת על המחסן, אם אתה רואה אותו, בקיר משמאל לקיר פינת האוכל.
יש לי כל מני מחשבות,לגנוב ממנו מעט בכדי להגדיל הכניסה לחדרים ובכך להגדיל פינת אוכל קיימת.
או אוליי אם אבחר באופציה 4, אוליי אני יכולה לבנות שם ארון מובנה למזווה.
אוליי להעביר לאיזור את פינת האוכל.

הבעיה היא שיש לי מצד ימין של הקיר ארון חשמל של הדירה ולא נראה לי שאפשר להזיזה לתוך המחסן, אז נשארו לי כ 1.50 , אני שוברת את הראש מה אפשר לעשות.

האם אני יכולה להשתמש בקיר הזה למשהו שקשור למטבח?

או לכל דבר שיכול לעזור לתכנית המטבח?

תודה
מירב
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 18 ינו 2012 20:15 #15

באמת אהבתי גם את האופציה הרביעית אך הבעיה היא כאמור נפח האחסון.

יכול להיות שאפשר להזיז רק חלק מהקיר של המחסן ולהשאיר את הקיר עם ארון החשמל. אני ממש לא יכול לומר. צריך להביא חשמלאי או שיפוצניק כדי שיבדקו ויאמרו אם אפשר להזיז לפחות חלק מהקיר.

לגבי הוספת מזווה לאופציה הרביעית - לדעתי זה לא יעזור יותר מדי להוסיף מזווה רחוק. הוא לא יהיה חלק מהמטבח וזה לא יהיה נוח. מה גם שבאופציה הרביעית גם אין מקום לפינת אוכל.

בדקת עם סורנה כמה עולים שרותי עיצוב הפנים וההדמיות שלה? (אני לא עובד עמה ולא מקבל שום אחוזים. באמת.) יכול להיות שזה ישתלם שבסך הכל. היכולת שלי לעזור דרך הפורום היא בסופו של דבר מוגבלת (למרות שאני משתדל).

עמרי

עריכה אחרונה: 18 ינו 2012 20:15 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 18 ינו 2012 21:27 #16

היי
את הקיר אפשר להזיז למעט באמת קטע של ארון החשמל.
האמת שהתשובה שלך די הספיקה,בזה שאין לי ממש מקום לאחסון ומזווה באיזור המחסן יהיה רחוק מידיי.

אז באמת נראה שהאופציה השנייה היא הטובה ביותר.

ואני ממש לא חושבת שיש כאן עניין של אחוזים, האמת אתה האחרון שאחשוב, אתה כלכך עוזר כאן לכולם, ממש בהתנדבות שזה מדהים ממש.

בהחלט אם אראה שאני בקשיים בעיצוב הכולל,אחשוב על שירות מסוג זה.

אז כרגע מה שנשאר לי לעשות הוא לבנות לעומק את האפשרות השניה
בהצלחה לי,יש הרבה עבודה....

תודה שוב
מירב
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 08 אפר 2012 17:06 #17

שלום לכם!
אני קניתי בית עם מטבח ,ולא בדקתי האם יש אפשרות לשי תנור מובנה . לצערי אחרי שקניתי תנור גיליתי שאין לי מקום להתקין אותו. האם יש אפשרות להתאים אחד מארונות מטבח לתנור מובנה? אם כן, איך עושים זאת???
האם צריך חומרים מיוחדים או שעץ רגיל זה מספק???
בתודה מראש,
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 09 אפר 2012 21:15 #18

לא רוצה לפתוח את הדיון מחדש אבל...
בהנחה שלא משנים את החללים שמסביב (מחסן וכו')
ז"א בהתייחסות למטבח בלבד:
אני בדעה ששווה להאריך את המטבח
זה אולי אפילו ייאפשר לשים שולחן עגול
במרכז המטבח.

בהצלחה!
מיטל זהר ללוז -
מנהלת שיווק, מכירות וקשרי לקוחות.
גיל ללוז, חרש עץ
נגרייה לעבודות עץ בהזמנה אישית.

054-6843400
פייסבוק: גיל ללוז, חרש עץ

את המטבח שלנו אנו מחליפים בממוצע...
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 10 אפר 2012 06:25 #19

היי
כן בהחלט נראה לי שאני חייבת להאריך את ה"מטבחון".

רק שבאמת הדבר שמתנגש לי כאן הוא פינת האוכל.
מצד אחד אני כלכך רוצה פ.אוכל עגולה ומצד שני אני לא אוהבת לעבוד מול הקיר.כך שהאי נראה פיתרון טוב לזה.

אך באמת האם אפשר גם פ.אוכל וגם אי? נראה לי עמוס מידיי.
חומר למחשבה...
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מטבח חדש 10 אפר 2012 19:22 #20

גם לי...
וגם כפילות של פונקציות.
השאלה היא מה חשוב לך יותר ועל מה אפשר לוותר.
לעמרי כאן באתר יש את המחליטון - עמרי, זה יכול לעזור ?
מיטל זהר ללוז -
מנהלת שיווק, מכירות וקשרי לקוחות.
גיל ללוז, חרש עץ
נגרייה לעבודות עץ בהזמנה אישית.

054-6843400
פייסבוק: גיל ללוז, חרש עץ

את המטבח שלנו אנו מחליפים בממוצע...
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.191 seconds