שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: מראה במקום קרמיקה במטבח

מראה במקום קרמיקה במטבח 18 פבר 2012 09:18 #1

אני מעוניין לשים חיפוי של מראה במטבח במקום קרמיקה אני ממש מתלבט ולא יודע אם זה יהייה ממש יפה מה אתם חושבים?
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: מראה במקום קרמיקה במטבח 18 פבר 2012 18:46 #2

הי אייל,

בהחלט רעיון מעניין שממש יכול להגדיל ולפתוח מטבח קטן. ואם יש גינה בחלון ממול אז מראה כזו יכולה לשקף את הגינה :).

אבל -

התשובה לשאלה שלך, האם זה כדאי, תלויה לדעתי באופן ההתנהלות שלך (שלכם?) במטבח...

אם אתם מקפידים לשמור על משטח העבודה נקי ומסודר אז חיפוי קיר מראה במטבח יכול לעבוד מצוין.

מצד שני, מראה כחיפוי קיר במטבח יכולה להגביר את הלכלוך והבלאגן. במקום שיהיה לכם סיר אחד מלוכלך במטבח, יהיו לכם שניים כאלה. ואם תשימו מראה כחיפוי קיר למטבח על שני קירות ניצבים... תקבלו 4 סירים מלוכלים ויותר בלאגן :S.

בקיצור, משטח השיש צריך להיות ממש נקי ומסודר כדי שזה יעבוד כמו שצריך.

לדעתי יכול להיות גם עניין עם לכלוך על המראה עצמה. כל לכלוך קטן על חיפוי קיר מראה יראה הרבה יותר בולט מאשר על חיפוי קיר קרמיקה למשל. לכן תצטרכו להקפיד לנקות יותר את חיפוי הקיר.

דבר אחרון...

במטבח שאינו מעוצב ומתוכנן באופן מיטבי, מראה כזו יכולה לגרום למטבח עצמו להראות מיושן וארכאי.

אז מה השורה התחתונה?

לדעתי, אם מדובר במטבח חדש, מעוצב בקפידה ואתה חושב שמשטח השיש ישאר נקי ומסודר רוב הזמן. לדעתי מראה כחיפוי קיר יכולה לעבוד מצוין.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.148 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים