שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: צבע למטבח וקולט אדים

צבע למטבח וקולט אדים 07 מרס 2012 06:23 #1

בוקר טוב,

אשמח לדעת את דעתך לגבי קולט אדים- המלצה /דיס המלצה ?

ולגבי צבע במטבח -
עשיתי ריצוף בזהבי עצמון שנקרא קליר טבקו . מכיר?
ומטבח פורמייקה ברגבה. אשמח לדעת איזה צבע הייתי ממליץ לי לעשות את המטבח מבחינת ארונות/שיש/חיפויי קיר . אוהבת קוויים נקיים ופחות מתחברת ללבן .... מצרפת לך את התוכנית של המטבח המון תודה ,רוני
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: צבע למטבח וקולט אדים 07 מרס 2012 19:51 #2

הי רוני,

כאמור, לגבי קולט האדים הספציפי שאת שואלת עליו, אני לא מכיר אותו כך שאני לא יכול להמליץ לחיוב או לשלילה.

אני לא מכיר את הריצוף שאת מתכוונת אליו.

אבל כך או כך...

מספר האפשרויות לשילוב של ארונות מטבח, שיש וחיפוי קיר הוא אינסופי ולכן מאוד קשה לי להמליץ לך על משהו מבלי שתתני לי איזשהו כיוון.

מה שאני יכול להציע לך הוא להתחיל לבחון תמונות של מטבחים באינטרנט. חפשי בגוגל תמונות 'מטבחים' (עדיף באנגלית) ועשי מיון לפי צבעים. נסי לראות אם יש משהו שאת מתחברת אליו.

אין הכוונה היא שתעתיקי עיצוב שאת רואה בתמונה מסוימת, אלא שתאספי מספר תמונות שיהוו את הבסיס לעיצוב שאת רוצה.

מתוך הבסיס הזה אפשר להתחיל לחשוב איך לעצב את המטבח שלך.

ועוד משהו...

מאחר ומטבח הוא פתוח בדרך כלל לכיוון הסלון, חשוב שהצבעים והעיצוב הכללי של המטבח יתאימו פחות או יותר לעיצוב של הסלון.

למשל, אם את מאוד אוהבת מטבחים כפריים אבל הסלון שלך הוא בסגנון מאוד מודרני, זה לא ילך. מצד שני, אם הסלון שלך הוא לא ההרד-קור של העיצוב המודרני, גם מטבח בסגנון כפרי יכול ללכת.

בקיצור...

העיצוב צריך להיות מתוכנן לכל החלל ולא למטבח בנפרד.

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.146 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים