שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: למינם - חומר חדש במקום שיש

למינם - חומר חדש במקום שיש 25 אוק 2012 23:32 #1

שלום, לאחרונה בחרתי את ארונות המטבח החדש שלי (בצבע לבן שמנת) וכעת אני בבחירת השיש. הלכתי לשיש גטניו ושם המליצו לי מאוד על משטח חדיש שנקרא "למניום" שהוא יותר יקר מאבן קיסר, מאוד דק ומאוד עמיד. בחיפושים באינטרנט אחר החומר לא מצאתי אפילו מאמר אחד בנושא.
האם מישהו שמע על החומר הזה?
עריכה אחרונה: 27 אוק 2012 21:01 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה לגבי חומר במקום שיש 27 אוק 2012 11:21 #2

הי מתן,

האמת היא שלא יצא לי לשמוע על החומר הזה כך שאני לא יכול לומר משהו עליו...

לדעתי יכול להיות משהו משני סוגים:

- משטח קוורץ (כמו אבן קיסר)
- משטח אקרילי (כמו קוריאן)

אני חושב שהדבר הטוב ביותר היא לשאול את ספק השיש מי היצרן בחו"ל של המשטח הזה. כך תוכל לעשות חיפוש באנגלית של היצרן ולקבל יותר מידע.

אשמח אם תשתף אותי במה שמצעת :)

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה לגבי חומר במקום שיש 27 אוק 2012 18:34 #3

טעיתי קצת בשם של החומר, הוא נקרא "למינם" (laminam). זה האתר של היצרן באיטליה: www.laminam.it/en
בארץ לשיש גטניו יש בלעדיות על היבוא, וזה חומר חדש בארץ ולא מצאתי עליו ביקורות בעברית ובאנגלית גם כן מעט מאוד...
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: עזרה לגבי חומר במקום שיש 27 אוק 2012 20:38 #4

הי מתן,

תודה על העדכון.

כנראה שגם אני טעיתי. חפרתי לא מעט באתר שלהם ולא כתוב יותר מידי על יישום למינם במטבחים.

הדבר הכמעט יחידי שהצלחתי להבין מהם (וגם זה אחרי שנרשמתי, קיבלתי סיסמה והשביעו אותי לא לגלות אותה... B) ) זה שמדובר בחומר קרמי.

ומה זה אומר חומר קרמי?

אני לא בטוח בזה יותר מידי אבל לדעתי, מלבד האסתטיקה של החומר ניתן גם להניח עליו דברים חמים (אבל תוודא זאת עם הספק).

מה אומרים בשיש גטניו על החומר הזה? מה היתרונות והחסרונות שהם אומרים שיש לו??

עמרי

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: למינם - חומר חדש במקום שיש 27 אוק 2012 21:39 #5

היי עומרי,
החומר יותר יקר מאבן קיסר ועולה 1500 ש"ח למ"ר. היתרונות שלו על פי מה שנאמר לי הם שהוא מאוד חזק ועמיד ולא נשרט. בנוסף הם מכנים אותו כ"עתיד של המטבחים" ושבקרוב הוא יהפך מאוד פופולרי ונפוץ לפי התחזית שלהם. לגבי חסרונות לא ממש פירטו.
בחיפוש על החומר קראתי בעיקר שהוא משמש כחיפוי לרצפות, שכן הוא מאוד דק ולכן ניתן לשים אותו על הריצוף הקיים, אך יתכן שגם כתחליף לשיש הוא טוב.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: למינם - חומר חדש במקום שיש 14 ינו 2014 12:56 #6

למתלבטים...

גם אנחנו התלבטנו לגבי הלמינאם ...בתור לקוחה מאוכזבת שהיה לה שיש במטבח הקודם,שספג כמעט כל דבר שהיה מונח עליו ואשר נשבר(בעיקר במקומות החיבור בין הפלטות)לא מעט, ודווקא כן החלטנו לתת לחומר צ'אנס. (ישנו דגם דמוי עץ שקסם לנו,בעיקר בגלל יתרונותיו כתחליף לדלפק שהיה אמור להיות בוצ'ר).
עד כה(טפו טפו טפו)
הלמינאם מחזיק מעמד דווקא יפה מאוד ,ונימצא אצלינו כשנה וחצי. עליי לציין שאני חותכת עליו,מניחה תבלינים,וסיר רותח על בסיס כמעט יום יומי...
בינתיים אין טענות...
מקווה שלא אתבדה,אך סך הכל החומר ניראה יפה מאוד ,עמיד וחזק.
מקווה שעזרתי, שוש ברקוביץ ,נתניה
עריכה אחרונה: 11 פבר 2014 20:08 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: למינם - חומר חדש במקום שיש 16 ינו 2014 08:15 #7

היי,
אנחנו רכשנו דירה מקבלן והספק שלנו כמובן גטניו.... איכשהו יצא שרכשנו את השיש הזה LAMINAM... עוד לא נכנסנו לבית שלנו ואני בספקות לגבי השיש הזה!
להפתעתי, הצצתי בחלל שיש בתוך השיש (כי יש לי פתח של הכיריים עדיין...) הזמנו שיש של 5 ס"מ ולהפתעתי הגדולה 5 ס"מ חלולים לגמריי!!! האם כך זה צריך להיות!?!? התקשרתי אליהם לקבל הסברים וכמובן שעד היום לא קיבלתי שום מענה לגבי הנ"ל (כחודשיים).
אני ממש מתוסכלת מהמצב הזה!
האם יש תמיכות בשיש??? האם הוא אכן טוב כמו שהם אומרים??? יש פה 2 דעות שונות על השיש... אשמח לפירוט או למייל של אחד מכם על מנת לברר את העניין לעומק. תודה רבה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: למינם - חומר חדש במקום שיש 17 ינו 2014 20:21 #8

הי דיאנה,

בכל מקרה לא עושים שיש של 5 סמ'. מה שעושים הוא מניחים משטח דק ואז עושים קנט שיוצר תחושה של משטח בעובי 5סמ'.

גם באבן קיסר זה כך. כמעט כל המשטחים שלהם הם בעובי 2סמ', אבל בדרך כלל עושים קנט כך שהשיש יראה כאילו הוא בעובי 4-5סמ'.

לכל האחרים, אם יש מישהו שיש לו נסיון ושרוצה לעזור לדיאנה, אתם יכולים לכתוב את המייל שלכם כאן או לשלוח אליי ואני אעביר אותו לדיאנה (כך המייל שלכם ישאר חסוי). שלחו אליי אל -

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

עמרי

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: למינם - חומר חדש במקום שיש 19 ינו 2014 05:28 #9

היי עמרי,
לגבי השיש נכון, עושים קנט בעובי הרצוי והשיש עצמו מניחים על.
הLAMINAM הוא משטח מאד דק (מדובר על כמה מ"מ בלבד - 7 אם אני זוכרת נכון).
ובכל השטח הפנימי (5 ס"מ) הוא חלול לגמרי, אין שום תמיכות.
לפי מיטב ידיעתי אמורים להיות תמיכות לאורך כל השיש כל כמה ס"מ. אחרת, איך השיש יחזיק דברים?

אשמח לתשובות בנושא.
תודה רבה
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: למינם - חומר חדש במקום שיש 19 ינו 2014 15:34 #10

האם יצרת קשר עם גטניו לגבי תיקון הפגמים שניראים לך? אני שואלת זאת מכיוון שעד כמה שידוע לי,גם כלקוחת עבר שלהם,ולקוחה בהווה,שמם הולך לפניהם בכל הנוגע לשירות. זה קצת מוזר לי שאין התייחסות מצידם,לפחות לפי מה שאתה אומר...
צור איתם קשר,ונסה ללבן העיניינים מולם,אני בטוחה שלא יפנו לך עורף...
אגב גם השכנה מולי (דניה סיבוס נתניה) קנתה אצלם (שיש קיסר) ומאוד מרוצה מהשירות.

בהצלחה לך. שוש.
עריכה אחרונה: 11 פבר 2014 20:09 מאת עמרי.
יש להתחבר כדי להגיב.
המשתמשים הבאים אמרו לך תודה: נעם
Time to create page: 0.178 seconds