שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי
  • דף:
  • 1
  • 2

נושא: שיש אפור וארון ירוק או להפך?

שיש אפור וארון ירוק או להפך? 18 יול 2011 18:21 #1

:) אני מתלבטת בין שיש ירוק וארונות מטבח בצבע אפור בהיר (אפור ״שטוף״ -שדוגמת העץ נראית תחת הצבע)
או ההפך- שיש אפור וארונות מטבח בצבע ירוק ״שטוף״ שהעץ נראה תחת הצבע.
מה עדיף? הן מבחינה פרקטית והן מבחינת יופי
אשמח לתגובות.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 18 יול 2011 19:06 #2

הי שחר,

ברוכה הבאה :)

זה כמובן עניין של העדפה אישית, אבל אם כבר... נראה לי יותר 'יפה' שיש ירוק. דרך אגב, חשבת על דגם ספיציפי כלשהו?

מבחינת הפרקטיות, הדבר היחידי שאני יכול לומר לך הוא ששיש קל (יחסית) להחליף אם ימאס עלייך. להחליף ארונות מטבח זה כבר סיפור אחר...

יש לך תמונה של משהו דומה או לפחות של הצבעים כדי שיהיה יותר ברור?
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 19 יול 2011 10:10 #3

הי עמרי,

תודה על התשובה המהירה.

שיש ירוק קיסר 3580
שיש אפור קיסר 7004 (עם נצנצים)

אנחנו משפחה גדולה, ואני ממש לא רוצה להיות "עבד" של המטבח, מחפשת משהו פרקטי,קל לנקוי ולתחזוקה, ולא שכל כתם יבלוט למרחוק.

תודה רבה :)
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 19 יול 2011 11:04 #4

שחר,

שני הדגמים שרשמת הם כהים יחסית ולכן אין בעיה של פרקטיות. כתמים יכולים להיות בולטים רק על דגמים בהירים יחסית.

דרך אגב, לא ראיתי נצנצים ב-7004...

אם את שואלת אותי, 3580 נראה לי הרבה יותר יפה ומעניין.
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 19 יול 2011 17:16 #5

לטעמי שיש ירוק וארונות באפור בהיר .
ורד עיצובים- עיצוב מקצועי, תכנון והלבשת הבית
טל. 025343590
נייד 0543300515
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 19 יול 2011 18:31 #6

תודה רבה על התשובות.
שחר
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 23 יול 2011 03:58 #7

הי שחר,
השילוב הוא יפה ומעניין.
ההחלטה גם תלויה במבנה המטבח שלך.
ברוב המטבחים - הארונות הם המשטח הגדול יותר, שגם דומיננטי יותר למראה מכיוון חדר המגורים או פינת האוכל.
אז בהחלטתך, צריך לבחון איך הצבעים משתלבים עם שאר הפריטים בחלל.
בנוסף, במשטחי שיש יש פחות מבחר, בצבעי ארונות האפשרויות הן רבות מאד.
המשטח הירוק שציינת, נראה לי טורקיזי משהו. אם את אוהבת - לכי על זה, הוא מעניין בהחלט. אבל - יותר מגביל מבחינת ההתאמה הכללית.
האפור נצנצים - אני אישית יותר אוהבת את הדוגמה שלו - הוא גם פחות מגביל בהתאמה. אז, הארונות יכולים להיות בירקרק מכל סוג שהוא, אולי פחות טורקיזי ויותר נייטרלי.
עוד נקודה למחשבה: ארון שטוף צבע כשרואים את מרקם העץ יכול להיות יפה מאד. משטח שיש בגוונים ומכתמים שונים - גם כן.
ביחד - כדאי לבחון אותם היטב זה לצד זה. יכול להיות ששיש חלק עם ארונות במרקם עץ, יתן יותר דגש
למרקם. אני חוששת שהשילוב יצא מעט מקושקש מיד.
וגם להיפך ארונות חלקים עם שיש בכתמים שונים,
נראה שיהיה יותר מוצלח.
כדאי לבחון גם את גוון הריצוף - למטבח שעשיר במרקמים יתאים ריצוף מאד חלק ונייטרלי.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 23 יול 2011 14:38 #8

:) תודה רבה. הארת את עיני לגבי המרקמים. לא חשבתי על זה. הריצוף שלי הוא (כדאי שתשבי...) טרצו 397 בהיר מאד עם כתמים באפור בהיר, המראה הכללי הוא בהיר. לא ממש שמים לב לכתמים כי הרושם הראשוני הוא שהרצפה כמעט לבנה.ואולי באמת עם דוגמת העץ ושיש מנצנץ זה קצת עמוס.
איזה אפשרויות יש לי עם הארונות? אני לא אוהבת פורמייקה, אפילו שקל לנקות, אבל זה ממש לא יפה בעיני.
חשבתי לעלות עם השיש גם בתור חיפוי לקיר.
מה את אומרת לגבי ארונות בכתום בהיר, שטוף?

יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 23 יול 2011 17:43 #9

חח..מזל שאני עובדת על המחשב בישיבה...אבל האמת, לא התרגשתי. נשמע שהרצפה נייטרלית ותקבל כל גוון שאת אוהבת.
אין שום בעיה עם ארונות הצבועים באופן שניתן לראות את מרקם העץ. זה יפה מאד.
תראי, בגדול רצוי שמשטחים גדולים בבית כמו מטבח, ארון גדול, ספה גדולה, יהיו בצבעים מעט יותר רגועים
והקטנים יותר - כמו כורסא, שטיח, אביזרים - יתנו את החיים והצבעוניות. אפשר גם לצבוע קיר בצבע דרמטי, קל לצבוע מחדש כאשר נמאס. ארונות מטבח או שיש, יותר מסובך.
מה דעתך על ארונות בגוון ירקרק שנקרא סייג'? - זה מין ירוק אפור, שיכול לקבל כלים ואביזרים כתומים מאד יפה. גם צהובים, סגולים...
יש גם אפשרות לבחור בשיש הטורקיזי עם ארונות זהים בגוון לרצפה - נדמה לי שפחות מעמיס. ואז, צביעה שרואים בה את פסי העץ, אבל פחות. כלומר, לא משטח חלק אך לא ווש בו רואים את העץ בבירור. ניסיתי לצרף תמונה של משהו כזה, לא עולה משום מה.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: שיש אפור וארון ירוק או להפך? 23 יול 2011 17:44 #10

חח..מזל שאני עובדת על המחשב בישיבה...אבל האמת, לא התרגשתי. נשמע שהרצפה נייטרלית ותקבל כל גוון שאת אוהבת.
אין שום בעיה עם ארונות הצבועים באופן שניתן לראות את מרקם העץ. זה יפה מאד.
תראי, בגדול רצוי שמשטחים גדולים בבית כמו מטבח, ארון גדול, ספה גדולה, יהיו בצבעים מעט יותר רגועים
והקטנים יותר - כמו כורסא, שטיח, אביזרים - יתנו את החיים והצבעוניות. אפשר גם לצבוע קיר בצבע דרמטי, קל לצבוע מחדש כאשר נמאס. ארונות מטבח או שיש, יותר מסובך.
מה דעתך על ארונות בגוון ירקרק שנקרא סייג'? - זה מין ירוק אפור, שיכול לקבל כלים ואביזרים כתומים מאד יפה. גם צהובים, סגולים...
יש גם אפשרות לבחור בשיש הטורקיזי עם ארונות זהים בגוון לרצפה - נדמה לי שפחות מעמיס. ואז, צביעה שרואים בה מרקם, אבל פחות. כמו בצילום שצירפתי, מקווה שמורגש.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
  • דף:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.168 seconds