שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: איך מתחילים לעצב מטבח חדש

איך מתחילים לעצב מטבח חדש 16 ספט 2011 05:30 #1

הי עומרי מה שלומך ?

אני קוראת את כל מה שנשלח אלי ואני מאוד נהנית
אני בת 38 וקניתי דירה חמודה (סוף כל סוף ...)
אך אני מאוד מבולבלת לגבי המטבח אני לא יודעת מה באמת אני רוצה כפרי\מודרני....

אני יודעת שלפני כניסתי לדירה דבר ראשון אני צריכה מטבח ועל זה אני לא מתפשרת (לא שאני בשלנית כ"כ גדולה .. מבחינתי זה הלב של הבית )

אז עומרי המקסים מה השלב הראשוני להחלטה זו? :unsure:

אין לי הרבה אופציות המטבח הוא בנוני קטן.

אשמח לתשובתך (ואל תשלח אותי לפסיכולוג ... חח חח .. ;)

גלית
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: איך מתחילים לעצב מטבח חדש 16 ספט 2011 05:32 #2

הי גלית,

מברוק על הדירה!

(גם אני רוצה...)

השאלה שלך בדיוק מתחברת למשהו שהתחלתי לחשוב עליו בימים האחרונים. אני מתחיל לגבש רעיון לכתיבת 'ספר אלקטרוני' שיהווה מדריך פרקטי לתכנון ועיצוב המטבח. בין השאר חשבתי להכניס בו מעין 'סדר פעולות' שינחה וילווה שלב אחרי שלב באופן מסודר ומאורגן את תכנון ועיצוב המטבח.

אני, דרך אגב, מפריד בין 'תכנון' לבין 'עיצוב'. בתכנון אני מתייחס להיבט הפונקציונלי של המטבח ובעיצוב אני מתייחס להיבט האסתטי של המטבח. את שאלת לגבי הפן העיצובי ולדעתי כדאי לך גם להשקיע מחשבה בפן התכנוני. איך לתכנן את המטבח כך שיהיה הכי נוח שאפשר. את כתבת בעצמך... זה הלב של הבית!

בקיצור, אני מצרף שאלון שיעזור לך להגדיר את הצרכים התכנוניים שלך מהמטבח (את יכולה להתעלם מההקדמה). ולגבי הפן העיצובי, אני מצרף טקסט שיכול להיות שכבר קראת באתר...

לגבי העיצוב האסתטי של המטבח – הדרך הטובה ביותר שתעזור לכם לגבש את הבחירות האסתטיות למטבח היא להתחיל לחשוב ולבנות לעצמכם את 'תיק העיצוב'.
צרו 'תיק עיצוב' - במחשב או בקלסר, או אפילו קופסא או לוח שעם עם נעצים - והתחילו לאסוף תמונות של מטבחים שנראים לכם, דוגמאות של חומרים שונים, ברושורים של מכשירי חשמל ודברים אחרים שנראים לכם רלוונטיים. האוסף שלכם לא חייב להיות מוגבל לקרעי מגזינים, תמונות מהאינטרנט ודוגמאות של יצרנים, לפעמים תמונה שאיננה קשורה או חפץ כלשהוא שאתם אוהבים יכולים לשמש כמקור השראה למטבח שלכם.
מטרת תיק העיצוב היא לא להעתיק למטבח שלכם עיצוב קיים של מטבח אחר, אלא לבחור מתוך האוסף אלמנטים שאתם אוהבים שישמשו לעיצוב המטבח.
אחת התוצאות של 'תיק העיצוב' היא שתגבשו לעצמכם את הצבעים, הטקסטורות והפרטים הקטנים, ותתחילו לבחון כיצד הם משתלבים יחד. חלק מהבחירות שלכם יתאימו היטב אחת לשנייה, ואילו חלקן ימצאו את דרכן החוצה.

דרך אגב, אשתי היא פסיכולוגית. אבל אני משוחד... :)

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: איך מתחילים לעצב מטבח חדש 16 ספט 2011 05:33 #3

הי עומרי בוקר טוב

קודם כל שאפו על המענה המהיר
אני מתחילה בצעדים קטנים ....

אתה יכול לפרסם את דבריי בכיף רק שלא מצאתי את הקישור (תראה מה השעה הראש לא עובד עדיין ... )

כך או כך נמשיך להיות בקשר כי אתה מדהים וקולע בול למטרה (שילוב מנצח פסיכולוגיה ועיצוב ...)

המשך יום טוב

גלית
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: איך מתחילים לעצב מטבח חדש 16 ספט 2011 06:34 #4

היי גלית,

אם יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה ואני עוסקת
בעיצוב פנים, אוכל להתערב בדיון המרתק..?

אני מציעה לך להתחיל להתעניין מעט בתחום. לעלעל במגזינים של עיצוב מהארץ ומחו"ל, לבחון אתרים בתחום.
כך תוכלי להתחיל להתכוונן לסגנון שעושה לך את זה, שמתחבר לך. אני מתכוונת לקונספט ולעיצוב הכללי של הדירה.
אם כרגע את מתמקדת במטבח, ממליצה לך גם על סיור באולמות תצוגה של מטבחים, קצת להחשף לחומרים חדשים,
תכנון ומבנה של מטבחים אפשריים.
בכל מקרה, שיפוץ דירה יכול להיות תקופה מלחיצה,
הרבה החלטות וגם לחץ כלכלי. עם זאת, זה לחץ חיובי בהחלט, את בונה לעצמך את סביבת המחיה, באופן שיתאים לך ביותר, מה רע?
בתכנון המטבח צריך לחשוב על הפרקטיות, איך יראה גם מכיוון הסלון והכניסה, מהם החומרים והגוונים המתאימים לארון, משטח, חיפוי, כלים חשמליים
ועד הפרטים הקטנים ביותר של החלוקה, הידיות...
ואיך כל אלו מתחברים למראה כללי הרמוני בכל החלל.

לווי מקצועי ומנוסה לתהליך הזה, יקל על קבלת ההחלטות, יעשיר את העיצוב ברעיונות טובים ויטפל באילוצים הקיימים וגם ייצר עיצוב פנים
מרהיב ומתאים לצרכים שלך ולנתונים בשטח.
שיהיה בהצלחה!
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

איך מתחילים לעצב מטבח חדש 10 מאי 2022 20:25 #5

מניסיון שלנו הכי טוב זה לקחת מעצבת פנים שתלווה אותך בתהליך. יש כל כך הרבה דברים שאין לך מושג שצריך לקחת בחשבון, ואת כבר משקיעה בזה המון כסף - וזה לא שאפשר להחליף מטבח כל יומיים. אז עוד סכום ממש קטן, כי מטבח זה ממילא יקר, ויש לך מעצבת פנים שיודעת בדיוק מה לקחת בחשבון כדי להוביל לתוצאה שאת רואה בחזון שלך אצלך בראש.
אנחנו לקחנו מעצבת פנים מירושלים בשם ורד גרניט, עשתה לנו מטבח משגע! שווה כל שקל וכל דקה. פתאום מגלים שיש הנמכת תקרה של המיזוג המרכזי והיא נגמרת בדיוק בקו המטבח וזורקת אוויר לסלון ממש מעל ארונות המטבח. פתאום מגלים המון דברים שאין לנו מושג.. לכן הכי טוב לקחת מעצבת פנים מומלצת וללכת על בטוח! נשמע שאני מנסה לשכנע אבל זה ממש בוער בי שאנשים לא יתקמצנו פה בדברים החשובים האלו.
מצרפת תמונות של המטבח שיצא לנו. וגם קישור לאתר של מעצבת הפנים ורד מירושלים, ממליצה בחום. אתר מעצבת
יש להתחבר כדי להגיב.

איך מתחילים לעצב מטבח חדש 12 מאי 2022 16:57 #6

קודם כל בשעה טובה!!
לבחור מטבח חדש זאת סיטואציה מבלבלת וקשה אך
אם יש מערכת ניהול נכונה הבחירה תהיה קלה הרבה יותר מהסיבה
שמערכת ניהול תדע לזאת מה אהבת והסתכל יותר ובכך תקטין עבורך את האופציות ותוכלי להגיע להחלטה אשמח לעזור בכל שאלה ועניין.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.202 seconds