שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי
  • דף:
  • 1
  • 2

נושא: חידוש מטבח קיים

חידוש מטבח קיים 23 ספט 2015 21:08 #1

שלום,
אני חדש לגמרי בפורום.יש לי מטבח מיושן יחסית. כל החלק הפנימי די טוב אך המראה החיצוני לא משהו וגם הסידור של המטבח לא מוצא חן בעיניי (אני גר בדירה 3 שנים).
הייתי רוצה לסדר את המטבח באופן שונה אך להשתמש במטבח הקיים ולהוסיף יחידות במידת הצורך ואולי גם תוספת של שיש ולהחליף את החזיתות למשהו יותר מודרני. אני רוצה להוסיף מדיח ולהחליף את התנור+גז לכיריים אינדוקציה ותנור מובנה.
אני מצרף תמונות.מקווה שתוכלו לעזור.
תודה רבה
**אל תתיחסו לבלאגן הנוראי :oops:
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 24 ספט 2015 04:37 #2

היי רועי,
ניתן להחליף חזיתות, ניתן גם לפרק את החזיתות הקיימות לצורך צביעה מקצועית. זה ישפר בהחלט את המראה הכללי ויפתור אותך מהגוון המיושן.
ההחלטה היא תלויית תקציב ובנוסף יש לבחון אם מבנה המטבח הנוכחי הוא כזה המנצל בצורה המיטבית את השטח הנתון, כלומר לראות את תכנית הדירה הכללית.
ודווקא התייחסתי בהחלט לבלגן!! זה מידע חשוב וכשאני קובעת פגישות בבתי לקוחות אני בפירוש מציינת שלא רצוי לסדר "לכבודי" את הבית. המטרה בתכנון ועיצוב היא לשרת את הצרכים של בעלי הבית, לראות מה עובד עבורם ומה לא ולדאוג לתכנון כללי ותכנון אחסון ונגרות שהוא נכון ונוח לתחזוקה.
אצלך ברור שחסר לכם אחסון, שהאחסון הקיים כרגע בהחלט אינו נוח. האיזור מעל המקרר לא ממלא את תפקידו, משטחי השיש עמוסים ואינם מותירים די מקום פנוי לעבודה. בתכנון מחודש יש למקם היטב את כל הפריטים הקטנים ולפנות משטח לטובת נוחות הפעילות במטבח ונגישות טובה לכל מה שצריך.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 24 ספט 2015 06:57 #3

שלום סורנה כפיר. בדיוק בשביל לשמוע על הצעות איך לתכנן את המטבח כתבתי את ההודעה.
אני מכיר את האפשרות של צביעת חזיתות.הדלתות עשויות סיבית עם ציפוי מלמין והבנתי שעדיף להחליף חזית מאשר סתם לצבוע כי הדלתות לא איכותיות.
הייתי רוצה לשמוע רעיונות איפה לשים את המקרר,האם להוסיף שיש,היכן למקם את הכיריים אינדוקציה.עבודות החשמל אני עןשה כך שמיקום לא מהוווה בעיה.
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 24 ספט 2015 09:41 #4

על פי הצילומים שצירפת, המקום היחיד בו ניתן להוסיף כיריים ותנור בילט אין הוא בפינה, במקום התנור הקיים. זה דורש תוספת של משטח שיש כמובן. זה אינו מיקום מיטבי בגלל הצמידות לפינה.
כדי לחשוב על אופציות לתוספות למבנה המטבח הקיים ושינוי מיקום מקרר וכיריים צריך לראות תכנית של הדירה עם מידות. אבל באופן כללי ניתן להשלים למטבח ח' או ר' או צלע נוספת מקבילה - הכל בהתאם למידות בשטח.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 04 אוק 2015 01:37 #5

אני מצרף תמונות ומידות
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 04 אוק 2015 01:39 #6

תמונות נוספות עם מידות (לקוח מסקצאפ )
בניתי בסקטצאפ את המטבח הקיים. אני לא מומחה בתוכנה אז כמובן האיכות לא משהו. כמו כן צילמתי וכתבתי את המידות.
אני רוצה להגדיל את השיש.לפי מה שאני רואה האפשרות היחידה זה לשנות את מיקום המקרר.אין לי בעיה קצת לחתוך קטע מהשיש אם יש צורך.
אני רוצה להוסיף תנור מובנה ושהוא יהיה בגובה העיניים ולא למטה. להחליף את הכיריים גז בכיריים אינדוקציה.
אני פתוח להצעות.להזיז את האי,לשבור חלק מקיר,לחתוך מהשיש,להוסיף שיש וכו'.
אני רוצה להוסיף גם מדיח רחב.להחליף חזיתות,לשנות גודל מגירות ועוד...ממש לחדש את המטבח למשהו יותר פונקציונלי ומודרני
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 04 אוק 2015 10:01 #7

היי שוב רועי,
אם הבנתי נכון את הציור שלך, למעשה שחזרת את המטבח הקיים בסקצ'אפ?
אני לא מוצאת את התכנון הזה טוב ונכון לחלל.
מיקום המקרר לא טוב וביחד עם הארונות הגבוהים וקולט האדים חוסמים את החלון, אין כאן התייחסות נכונה לפתח הזה.
האי הריבועי הקטן אינו מוצלח בעיני וגם לא המעברים סביבו. אגב, ברור שאתם זקוקים לאחסון רב יותר אך גם הפתרונות של השידות הנמוכות ליד המטבח אינם מוצלחים.
במרחב קטן כדאי לעשות שימוש לגובה לצורך אחסון, איזור הטלויזיה גם הוא יכול להיות מקום אחסון מוצלח כאשר אצלכם הוא פתוח ותורם לתחושת עומס ובלגן לא מאורגן.
קצת גלשתי מאיזור המטבח אך נראה לי שיש לבחון את כל האיזור הציבורי שלכם ולתכנן אותו באופן מלא ביחד עם המטבח.
ואני מבינה מהתכתובת אתך שיש לך ציפיה לפתור את כל זאת באופן מילולי באינטרנט, לצערי זה לא אפשרי בפורמט הזה, דורש התעמקות, שרטוטים והדמיות, טיפים בלבד אינם מספיקים, יש צורך בתכנית עבודה מוקפדת. מצטערת אם אכזבתי ומאחלת הצלחה בכך.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 04 אוק 2015 15:35 #8

מה העלות לתכנון\עיצוב כזה?
אני מוגבל בתקציב ובגלל זה גם את העבודה אני אעשה לבד
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 05 אוק 2015 20:35 #9

תלוי באיזור ובהיקף. מציעה שתבקש הצעת מחיר לתכנון בלבד מ2, 3 מעצבות לטעמך מהאיזור שלך. אם מדובר בתכנית בלבד (ללא פיקוח וליווי לספקים, בחירת חומרים, תכנון נגרות ועוד)
אז כמה אלפי שקלים של השקעה מצויינת לעניות דעתי, אפשר לחסוך במקומות אחרים, לתכנן מטבח שדורש פחות פרזולים יקרים.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.

לגבי: חידוש מטבח קיים 06 אוק 2015 00:58 #10

אז אני מבין שלא הגעתי לפורום הנכון?
עשיתי את החשבון שלי והגעתי למסקנה שאין לי תקציב לתכנון ומעדיף להשקיע בפירזול ודברים אחרים.במקרה הכי גרוע אשאר עם המצב הקיים ואחליף חזיתות.
השאלה אם אקבל כאן בפורום עצות או שפשוט אחפש בפורום אחר..,
אני יודע שקשה לתת עצות ללא תכנון מלא,אבל אשמח לעצות ככל שניתן.לא חייב מפורט אלא קווים כלליים
יש להתחבר כדי להגיב.
  • דף:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.160 seconds