שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: חוות דעת על מטבח

חוות דעת על מטבח 30 אוק 2015 16:33 #1

היי עומרי,
תיכננו מטבח במטבחי "אביבי" והיינו שמחים לקבל את חוות דעתך על התכנון- הארות/הערות/ המלצות לשיפור..
מצורפת התוכניות במטבח וכן תוכניות הדירה.

שאלה נוספת לגבי עיצוב (כמובן שמדובר בטעם אישי אבל המלצה של מישהו מבין עניין תמיד יכולה לסייע.. :) ).
אנחנו חושבים על מטבח קרם, פורמייקה מבריקה (עניין המבריק נתון עוד לשינוי.. קצת חוששת מעניין הנקיון- המלצה בנושא תתקבל בברכה).
ההתלבטות היא לגבי השיש והחיפוי.
שיש חשבנו במשהו בגווני חום לא כהה מידי משהו בסגנון מוקה (אולי אפילו קצת יותר בהיר) מה דעתך? אם יש המלצה על מס' צבע זה יהיה מצויין!
לגבי החיפוי פה אני ממש אבודה וצריכה יעוץ- מה האופציות העיקריות מבחינת חומרים ומה מומלץ מבחינת שילוב עם המטבח? (בהנחה ונבחר מטבח מבריק)

תודה מראש ושבת שלום,
מיכל








קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

חוות דעת על מטבח 07 נוב 2015 15:11 #2

הי מיכל,

אני מתנצל על העיכוב בתשובה.

בגדול התכנית נראית לי טובה, אך יש לי הצעות נוספות.

הנה כמה דברים ששמתי לב אליהם:

1. צריך להגדיל את משטח העבודה משמאל לכיריים לרוחב של 30-40סמ'. זה חשוב גם מבחינת נוחות העבודה וגם כדי לאפשר למקם סירים גדולים יותר על הכיריים.

2. במידה ואתם מזיזים את הכיריים מעט ימינה, תוכלו להעביר את יחידת הבקבוקים והתבלינים אל משמאל לכיריים ולהגדיל את המגירות באי או לעשות שם אחסון פתוח לירקות יבשים (בצל, תפו"א וכדומה).

3. לא ברור לי כיווני המטבח יחסית לתכנית של הבית. אם האי מתחיל מהקיר של החלון אז זה מצוין. אם הוא מתחיל מהצד השני אז הגישה אל המטבח מתוך הבית די חסומה וצריך להקיף את האי כדי לגשת אל המטבח וכדאי לשנות זאת.

4. המזווה מעט קטן לדעתי (בטח שמתם לב לכך...). שווה לחשוב להעביר את התנור אל מתחת למשטח העבודה (למשל באי) כדי להגדיל את המזווה. צריך לבדוק שהאורך שנשאר מספיק לארון מיקרו. אם לא אז אני לא בטוח שזה כדאי כי חייבים למצוא מקום אחר למיקום המיקרו.

לגבי האסתטיקה - חזיתות מבריקות בהחלט מעניקות למטבח מראה יותר מרשים. אמנם זה דורש קצת יותר עבודת ניקיון אבל אם המטבח לא עובד נון-סטופ אז לא בטוח שזה בעיה.

מטבח שמנת וארונות מוקה - זה יהיה יפה אבל חייבים להוסיף עוד גוונים או חומרים כדי שמראה המטבח יהיה מעניין יותר. חיפוי קיר מיוחד מאחורי הכיריים, אי עם משטח עבודה בגוון אחר, טקסטיל לחלון (כל עוד זה לא קרוב מדי לכיריים). משהו שירים את מראה המטבח...

בגדול, גם במטבח מבריק צריכים שיהיו חומרים עם גימור מט. צריך ליצור איזון. אם הכל יהיה מבריק זה ישאר עמוס ולא נעים לעין.

לגבי החיפוי - אני בעד חיפוי קיר נמוך עם עליה קטנה של השיש, ורק מאחורי הכיריים חיפוי גבוה (חובה כדי להגן על הקיר). את החיפוי הגבוה הזה אפשר וכדאי לעשות מעניין כפי שכתבתי קודם.

מקווה שזה עוזר :)

עמרי
עמרי רדאי - תכנון ועיצוב מטבחים

"אנחנו משקיעים במטבח שלנו עשרות אלפי שקלים. אין לנו מקום לטעויות בתכנון!"
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.128 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

×

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

  • שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

×

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

  • שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

×
מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים