שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: שאלת פרקטיות

שאלת פרקטיות 11 דצמ 2016 13:48 #1

היי זוהי התכנית מטבח שסגרתי מול נגר
יש אופציה לבצע עוד שינויים
נורא מתלבטת לגבי כמה דברים
1. האם להוריד את התנור לתוך האי לטובת יצירת מזווה בבילד אין זה צעד נכון מבחינה פרקטית והאם באמת יש פה "רווח"
2. במידה ואשאיר את התנור במקומו יצרתי באי 3 יחידות מגירות 70 40 70 מגירת ה40 היא לטובת מגירת בקבוקים האם זה נכון לעשות את זה או שעדיף לוותר ולשנות ל90 90
3. המגירה מתחת לכיור היא 80 לטענת הנגר זה בעייתי כי הכיור צריך להיות מתחת לארונות והרוחב של הארון בהתאם האם זה באמת בעייתי וזה לא בזבוז מקום במטבח?

חשוב לציין שהסקיצה הינה שרטוט ידני ולא רואים את המטבח במלואו בקיר של המקרר והבילד אין יש מרווח של 1.05 עד החלון
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

שאלת פרקטיות 26 דצמ 2016 00:16 #2

• שימעת
  • שימעת's Avatar
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
הי דיקלה
סליחה על העיכוב בתשובה
כל השאלת שלך לא מתייחסות ל'אמת אחת' של נכון לא נכון, אלא לסדרי עדיפויות שאת צריכה להגדיר,
מה נחוץ לכם במובן של שטחי עבודה ואחסון, תקציב וכו'
ואיזו תכנית עונה על כמה שיותר מהדברים הללו תוך כמה שפחות פשרות

לא הבנתי למה הכוונה בשאלת הכיור

קשה להתייחס לטיב התכנית כולה ללא מידות וללא תכנית חלל של הבית
מה שכן, יש בעיה עם מיקום הכיריים וחשוב להקפיד שיהיו מרוחקים מהקיר לפחות 30-40 ס'מ,
עדיף תוך שמירה על משטח עבודה בין הכיור לכיריים של לפחות 80-90 ס'מ. אבל אני לא יודעת אם זה מתאפשר אצלכם כי אין מידות.

לגבי עגלת הבקבוקים והתבלינים, אני בדרך כלל ממקמת אותה, עד כמה שאפשר, באיזור ההכנה העיקרי שנמצא בין הכיור לכיריים, כיוון ששם היא הכי נדרשת.
שוב, במקרה שלכם, קשה לומר מה נכון לעשות כיוון שאין מידות.
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.143 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280