שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: מטבחי זיו0חוות דעת

מטבחי זיו0חוות דעת 25 ינו 2017 06:27 #1

שלום לכולם,
רציתי לשתף אתכם בשירות גרוע שאנו מקבלים מטבחי זיו לאחר שרכשנו מטבח שלהם וששילמנו את מיטב כספינו.
ראשית דבר מאוד חשוב שלא נאמר בשום שלב של הקנייה שהשרות שלהם , כל ביקור של טכנאי עולה 250 ש"ח בתום השנה הראשונה.
ז"א שלא מספיק ששילמתי עשרות אלפי שקלים אלא גם נצטרך לממן את הטכנאי,דבר לא נעים כשמגלים רק אחרי שפונים לשרות שלהם.
ואגב שרות, לתת שרות הם לא יודעים:
לא חוזרים אליך, אלא אם השארת כמה הודעות.
אחרי שחזרו אליך , אם לא ענית, לא מנסים להתקשר בשעה יותר מאוחרת, אלא שולחים לך הודעה...ואז לך תחפש אותם.
והדבר הכי גרוע שאם מבקשים לדבר עם מנהל אז אי אפשר לדבר עם מנהל, כי הוא כנראה אלוהים וכשנציגת השרות מנתקת לך את טלפון בפרצוף בגלל שביקשתי לדבר עם מנהל אז הבנתי שלצערי כל תקלה במטבח מעתה תעלה לי בבריאות.
נציגה של מטבחי זיו ניתקה לי את הטלפון בפרצוף!!!!!!!!!!!!!!!!!! בושה וחרפה.

אז תחשבו טוב לפני שאתם קונים מטבחי זיו. כי אין שרות ואין יחס ואין מנהל שמוכן לדבר ולעזור ויש רק כסף נוספים שיש לשלם .
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.115 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים