שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: תכנון מטבח

תכנון מטבח 28 מרס 2018 12:46 #1

היי כולם,
אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי המטבח המתוכנן שלנו:
1. כעיקרון תיכננו מטבח פורמאייקה לבן בעיצוב של פרופיל במה. אני רציתי לבן ממש , צח ונקי . לא יודעת להגדיר (אולי לבן שלג נקרא?) הנגר הציע 2 צבעים אחד יותר אפרפר והשני מעט שמנתי. בנוסף הציע חומר חדש של חברת מזונית שנקרא מלמין לבן ננו גוון לבן 0340. אמר שגם נחשב עמיד. מה דעתכם? מכירים? עדיין מתלבטת לגבי הצבע כי נראה לי יותר קרוב לשמנת..הנגר אמר שדוקא עדיף לא לבן קר..האם כדאי שאבדוק עם הספק שלו- מזונית- אם ניתן להגיע לתצוגה שלהם ולהתרשם ממטבח שלם או מחתיכה גדולה של החומר לפחות?

2. מתלבטים בענין ארונות גבוהים מעל המקרר המזווה וארונות הבילד אין: מראש היו אמורים להיות 4 ארונות עליונים עם קלפות. הנגר אמר שעדיף 2 ארונות גדולים במקום. מה דעתכם? האם אמור להוזיל גם? ובכל אולי כדאי שהסגירה תהיה עם דלתות רגילות? כי אני נמוכה - פחות מ1.6- והשאלה אם קלפות יקרות לעומת דלת רגילה.

3. ארון המיקרוגל: אמור להיות עם קלפה וידית חיצונית. הנגר הסביר לנו שאי אפשר לחיצה. האם הגיוני? האם בכלל מומלץ לשלב ידית חיצונית במטבח מודרני פרופיל במה? ואם כן, היכן ניתן לרכוש ידית חיצונית לא מאד יקרה.

4. מתלבטים לגבי שולחן במטבח : בהתחלה חשבנו על חצי אי קטן שיוצא מהדופן הימנית שקרובה לכיור הבשרי . הבעיה שממש סמוך למטבח באזור זה יש פינת אוכל. השאלה אם לוותר בכלל על שולחן למטבח או לשים שולחן נשלף - יש כזה של בלורן שנשלף ממגירה עלינה מתחת לשיש. או אולי לקנות שולחן חיצוני. קשה לנו בלי מקום ישיבה במטבח...

תודה רבה!!
אשמח אם אפשר יהיה לענות בהקדם על שאלותיי כי המדידות בעוד מספר ימים ואנו חייבים כבר להחליט..ושוב- המון תודה !!
מצ"ב תוכניות המטבח (לפי מדידות שלי, לפני מדידות סופיות) ותוכנית הדירה

File Attachment:

שם קובץ: Scan0027.pdf
גודל קובץ:1,893 KB

אביטל
יש להתחבר כדי להגיב.

תכנון מטבח 06 אפר 2018 23:04 #2

• שימעת
  • שימעת's Avatar
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
הי אביטל
קודם כל בפרופיל במה לחלק ל3 מגירות זה הפסד נפח אחסון רציני, האם לקחתם בחשבון? בגלל שהפרופיל גוזל כ5 ס'מ מגובה המגירה.
בדרך כלל מחלקים ל2, כאשר באחת המגירות יש מגירה פנימית, כך בגובה הארון ממקמים רק 2 פרופילים ולא 3.

שימי לב שבהצעה כתוב לכם 'פורמייקה מלמין' וזה שני חומרים שונים.
אין לי ניסיון עם המלמין נאנו של מזונית, זה מוצר חדש שלמיטב ידיעתי הושק לפני כמה חודשים בתערוכת טימבר האחרונה.
תבדקי מה הבטחות והמוצר ומה האחריות מכסה מבחינת שריטות, עמידות, חומרי ניקיון, סימני טביעות אצבע.
לגבי הגוון אני יכולה לומר לך שבעולם הפורמייקה והמלמין יש הרבה מאוד גוונים של לבן ורובם לא לבן שלג, אלא בעלי נטייה כזאת או אחרת (אפור, צהוב, שמנת וכו')
ואז השאלה מה חשוב לך יותר, החומר הספציפי או הגוון.
אם הגוון, את יכולה לחפש בכל קטלוגים של חברות הפורמייקה עד שתמצאי מה שנראה לך,
אם החומר, אז צריך להתפשר על הגוונים המוצעים.
ציפויים בטכנולוגיית נאנו יש גם לאברבוך (אורצ'רד - הפורמייקה נקראת פניקס ויש כמה גוונים לבנים, אחד מהם שלגי למדי, כבר כמה שנים בשוק), וכל שאר החברות גם השיקו נאנו השנה - בירמן, אגר, לבידי לביא (נקרא zero), אם לא שכחתי אף חברה.

לגבי קלאפות - הגישה לקלאפות גבוהות בעייתית בייחוד אם אינך גבוהה.
מצד שני בגובה זה כנראה שממילא תזדקקי לשרפרף כסא או סולם קטן, כך שזו החלטה שלך.
היתרון של הקלאפות במקרה זה הוא אסתטי בלבד
כל מנגנון קלאפה מייקר את המטבח בכמה מאות שקלים, כך שארונות על דלתות ציר יהיו זולים יותר מקלאפות, ושתי קלאפות יהיו זולות יותר מ4.

אני לא רואה סיבה לעשות ידית חיצונית לארון המיקרו
במקום פרופיל במה אפשר לעשות ידית אינטגרלית מאלומיניום (הכי טוב דגם סירה פרופיל L) ניתן להשיג היום ידיות אינטגרליות צבועות וכך תוכלו לעשות צבע זהה לפרופיל הבמה, וזה יהיה במראה דומה לשאר המטבח

לגבי שולחן אני לא יכולה להחליט בשבילכם, נפח האחסון במטבח מצומצם ממילא לא הייתי מוותרת על מגירה לצורך שולחן נשלף, מה גם שיש לי הרגשה שהוא לעולם לא ייסגר ויישאר פתוח
לדעתי בשטח הנתון אין מקום לשולחן... זו דעתי.
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.157 seconds