שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התייעצות בנושא תכנון מטבח

התייעצות בנושא תכנון מטבח 14 אוג 2018 14:07 #1

היי, אשמח לעזרה!

אנחנו מתכננים מטבח בחלל צר וארוך. מצרפת שתי אופציות שיש על הפרק. החלל מאתגר אז שתי התוכניות לא מושלמות, ואנחנו מתלבטים ביניהן ותוהים אם יש אופציה עדיפה שלא חשבו עליה.

באופציה א' – החסרונות הם שיש מרחק קצת גדול בין אזור העבודה לתנור BI, והכיריים די קרובים לסלון, שממוקם מול פינת האוכל. אפשר להזיז את הכיור ואת הכיריים קצת שמאלה, אבל אז לא יהיה מקום מוצלח להניח כלים לייבוש.

באופציה ב' – לא יהיה קשר עין בין מי שיעבוד על הכיריים לבין הסלון (בגלל עמוד שצמוד לאי) ואולי המרחק בין הכיריים לכיור / העובדה שיש ביניהם בליטה קטנה של העמוד בעייתיים גם, לא בטוח.

מה דעתכם? כל עזרה או רעיון יתקבלו בברכה!

חשוב לציין שהמטבח יכלול מדיח, כיור גדול (80-85), קולט אדים, מתקן מים בסגנון תמי 4 וצריך גם מקום למכונת קפה ועוד מכשירי חשמל של פודיז...
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

התייעצות בנושא תכנון מטבח 18 אוג 2018 06:54 #2

• שימעת
  • שימעת's Avatar
  • תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
הי אוסי
את יכולה לצרף תכנית של הדירה כולה?
שימעת יהב
תכנון ועיצוב פנים ומטבחים
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7737033
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.139 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מעצבת פנים מומלצת?

סורנה כפיר היא מעצבת פנים מומלצת מטעם לימון מטבחים העוסקת בתכנון ועיצוב פנים לדירות ובתים בשיפוץ ודירות קבלן בתהליך בניה.

"כל פרויקט שיפוץ ובניה הוא אתגר מרגש עבורי. יחד אתכם נוכל למצוא פתרונות ולהפוך אילוצים ונתונים קבועים של השטח לבית פרקטי, אישי וייחודי בהתאם לחלומות ולרצונות שלכם."

סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
www.soranakfir.com
054-7202280