שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: התייעצות לגבי תכנון מטבח

התייעצות לגבי תכנון מטבח 24 ספט 2018 08:49 #1

שלום,
רציתי להתייעץ לגבי מטבח משודרג שהקבלן מציע.
הבעיות העיקריות עם התכנון הן:
1. אין מקום לשים את המיקרו מלבד על השיש. אני אוהבת הרבה משטח עבודה ולכן חבל לי שהמיקרו יתפוס מקום. אך איני יודעת מה עוד האופציות האפשריות לגבי מיקום (חשבתי אולי בקלפה או לעשות איזה מדף עבור המיקרו מימין לחלון אך לא בטוחה כמה אסתטי זה יראה)
2. כמו שרשמתי בסעיף הקודם אני אוהבת הרבה משטח עבודה (גם לצורך הנחת מג'ימיקס, מיקסר וטוסטר) ולכן חשבתי להאריך את האי (הסיום של ה- ח) כך שגם אוכל לשים עליו את הכיריים וגם יהיה מקום ישיבה בסופו לכ 3 4 אנשים.
הסיבה שאני רוצה להעביר היא שלא מתאים לשים מוצרי חשמל (מג'ימיקס, מיקסר וטוסטר) על האי.
3, האם זה תקין שהמדיח משמאל לכיור? והאם המקום היחיד למקם מייבש כלים במטבח זה על השיש

אשמח מאוד לעצות, גם אן יש דברים ורעיונות שאני לא חושבת עליהם :)
צירפתי קובץ,
המון תודה! האתר מקסים ומועיל!
קבצים מצורפים:
יש להתחבר כדי להגיב.

התייעצות לגבי תכנון מטבח 24 ספט 2018 09:05 #2

היי שני, המטבח שלך לא גדול ורצוי ניצול הגובה לתוספת אחסון. מזווה גבוה יאפשר גם למקם מיקרוגל על אחד המדפים. בכל מקרה יש לתכנן את המטבח בהתייחס למה שקורה מסביבו ולא להתמקד רק בריבוע שצירפת.
אין בעיה עם מיקום מדיח משמאל לכיור.
בתכנון מטבח חדש אני משתדלת במידת האפשר לדאוג למשטחים נקיים מפריטים קבועים, למצוא מקום לכל אחד מהפריטים שציינת כך שלא מכביד ותופס משטח עבודה.
בתכנון הנוכחי אצלך כשהכיור מתחת לחלון בעייתי עניין ייבוש הכלים, רצוי להחליף בין הכיור לכיריים, זה נכון גם לזרימת העבודה ביחס למקרר.
סורנה כפיר
תכנון ועיצוב פנים
soranakfir.com
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
054-7202280
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.147 seconds
Powered by פורום Kunena
פרזול למטבח חזיתות מטבח חיפוי קיר מזכוכית

תשובות לשאלות קוליות

איך לשדרג מדפים במטבח לבן?

גימור מט או מבריק לארונות מטבח לבנים?

מה צריך להיות גובה מיקרוגל בארון בילטאין?

שאלות ותשובות נוספות? לחצו כאן.

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

הרשמו לטיפים שלי וקבלו מיידית ובחינם...

• שיטות עבודה בהן אני משתמש באופן אישי בכל מטבח אותו אני מעצב ומתכנן
  • רעיונות מקוריים שיסייעו לכם לתכנן מטבח סופר פרקטי ויפיפה!
  • מידע שיסייע לכם להוזיל את עלויות המטבח ולחסוך כסף!
  • בונוס - דוח מיוחד עם 10 הטעויות הנפוצות בעיצוב מטבחים וכיצד להימנע מהן
  • אני שונא ספאם ולעולם לא שולח ספאם. כתובת המייל שלכם בטוחה אצלי ולעולם לא אעביר אותה למישהו אחר.

אני כבר חייבת לתת לך פידבק על הטיפים האדירים שלך! העצות מצוינות. הכתיבה קולחת. אתה מחדש לנו דברים. מתייחס למה שחשוב לי מכל: פרקטיות ואסתטיקה. ולא שוכח לדבר על עלויות. לא ראיתי התייחסות כזו בשום מקום אחר.

--ליאת הלפרין. ירושלים

מחפשים מישהו שיתכנן לכם את המטבח?

שימעת יהב היא מעצבת מטבחים מומלצת מטעם לימון מטבחים.

"עם כל-כך הרבה פרטים שצריך לאזן - פרקטיקה, אסתטיקה, התאמה אישית ותקציב, תכנון מטבח חדש יכולה להיות חוויה מרגשת ומפחידה כאחד. תנו לי לדאוג לכאבי הראש, כך שאתם תוכלו להירגע, ובאמת ליהנות מרכישת מטבח שתפור בדיוק עבורכם."

לחצו כאן כדי לשמוע עוד פרטים!

שימעת יהב
תכנון ועיצוב מטבחים